Încă un erou în halat alb a pierdut lupta cu COVID-19. Avea 44 de ani

Încă un erou în halat alb a pierdut lupta cu COVID-19. Avea 44 de ani

Anunţul decesului unui medic tânăr a fost făcut de managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu. Medicul de 44 ani din Timişoara a murit după ce, în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, s-a infectat cu noul coronavirus.

Până în data de 24 august în România erau peste 5.500 de cadre medicale infectate cu COVID-19. Până acum 190 de cadre medicale din Timiș au fost infectate cu virusul SARS-CoV2 de la începutul pandemiei în România, iar în județ au fost confirmate 2.473 de persoane cu Covid-19 şi 116 oameni au murit după ce s-au infectat cu coronavirus.

Şi Medicul Cristian Milicin de 44 de ani se infectase cu COVID-19. Se întâmpla în urmă cu mai puţin de trei săptămâni. Ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat, iar acesta fusese intubat de câteva zile pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş. În ciuda eforturilor colegilor săi de a-l salva, acesta a murit.

„A decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni.

Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu „cred” în acest virus nemernic.

Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

Guvernatorul statului american Virginia, Ralph Northam, a ordonat duminică declanşarea unei anchete după difuzarea de imagini în care se putea vedea cum doi poliţişti îşi îndreaptă armele asupra unui militar de culoare şi îl stropesc pe faţă cu spray paralizant, informează luni AFP, citată de Agerpres. Imaginile îl arată pe locotenentul Caron Nazario, afro- şi […]

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Marți, 13 aprilie, reprezentanții partidelor parlamentare, cu excepția AUR, au votat negativ proiectul de lege pentru modificarea Legii 334/2006 privind finanțarea partidelor politice, susținut în Comisie de senatorul AUR Mircea Dăneasă. Aceste partide s-au coalizat pentru a-și păstra veniturile și privilegiile fără întreprindă ceva pentru bunăstarea poporiului. Inițiativa AUR avea drept obiectiv eliminarea subvențiilor alocate partidelor […]