Hoți tineri și nerăbdători! I-au prins vânzând în stradă ce-au furat cu o oră înainte dintr-un magazin

Hoți tineri și nerăbdători! I-au prins vânzând în stradă ce-au furat cu o oră înainte dintr-un magazin

Un clujean a fost arestat preventiv și alți trei sunt cercetați în stare de libertate după ce au fost prinși vânzând pe stradă, în Dej, produse furate dintr-un magazin.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani bănuit de furt calificat, alţi 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 31 de ani, fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

În fapt, în jurul orei 19.30, Poliţia municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea gării din municipiu, 4 persoane de sex masculin oferă spre vânzare ţigarete.

Poliţiştii de ordine publică s-au deplasat cu celeritate la locaţia indicată, fiind identificaţi 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, din judeţul Iaşi, care se aflau într-un autoturism staţionat.

Potrivit polițiștilor, cu ocazia verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului au fost identificate mai multe bunuri, respectiv produse de îngrijire personală, țigarete, sticle de alcool şi cafea, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul de 22 de ani corespunde semnalmentelor autorului unui furt săvârşit anterior sesizării, motiv pentru care cei patru au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Dej.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în jurul orei 18.30, aceştia ar fi pătruns într-un supermarket de pe raza municipiului, de unde tânărul de 22 de ani ar fi sustras 10 pachete de ţigarete.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Duminică, 24 ianuarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătorei Dej, fiind luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]