Halucinant! PNL trage la sorți posturile din ministere

Halucinant! PNL trage la sorți posturile din ministere

Violeta Vijulie pierde postul de la conducere de la Agenția funcționarilor publici, dar este numită secretar de stat în Ministerul Educației, unde va gestiona relația cu Parlamentul și fondurile europene. Ce o recomandă?

Tot de la Vijulie aflăm și se împart posturile între partide: prin tragere la sorți. „Eu sunt prim-vicepreședinte la PNL Sector 3 și aceasta este filiala care mă susține, pentru că la tragerea posturilor între filiale poziția de secretar de stat pe fonduri europene de la Ministerul Educației a revenit filialei Sector 3”, a precizat aceasta.

Fosta președintă a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici susține că faptul că a lucrat pe fonduri europene o recomandă pentru de secretar de stat în Ministerul Educației. Vijulie a subliniat că nu a avut niciodată contracte cu statul și toată viața a lucrat pentru mediul privat.

„Ce mă recomandă pe mine este că am lucrat pe fonduri europene și faptul că în câteva luni la conducerea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici eu am reușit să fac rost de fonduri europene pentru prevederi din codul administrativ pentru care nu era alocat buget, în situația în care toate liniile de finanțare erau închise”, a precizat Vijulie.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Scris de Ziua de Cluj azi, 09:52 Eveniment Ascultă știrea DISTRIBUIE Șoferul unui autoturism BMW care a ocupat două locuri de parcare la magazinul de bricolaj Dedeman a provocat nemulțumirea mai multor clujeni.  Abonează-te pe    Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ Autovehiculul era poziționat pe două locuri destinate […]

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Distribuie dacă ți-a plăcut Ceremonii militare şi religioase au loc, duminică, în Bucureşti şi în întreaga ţară, cu ocazia zilei de 9 Mai. La evenimentele din Bucureşti participă ministrul Apărării şi alţi oficiali. ”Ceremonia militară şi religioasă de depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori cu prilejul aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, […]