Gianina Șerban, la Știrea Zilei: sistemul luptă doar pentru propriile interese

Gianina Șerban, la Știrea Zilei: sistemul luptă doar pentru propriile interese

Deputat de Ilfov din partea Alianței pentru Unirea Românulor, Gianina Șerban mi-a acceptat invitația de a vorbi în cadrul emisiunii Știrea Zilei despre pro despre principalele probleme cu care se confruntă județul.

Aceasta susține că „deși Ilfovul este un județ care s-a dezvoltat foarte mult pe plan imobiliar, investitorii nu sunt susținuți de către autoritățile locale, principala problemă fiind infrastructura, urmată de lipsa unor rețele de apă și canalizare funcționale”.

Întrebată ce părere are de faptul că Guvernul Cîțu a blocat un proiect important privind modificarea limitei de TVA de 5%, deputatul a răspuns că aceasta nu este o hotărâre care să aducă beneficii pe termen lung și că actualul guvern ia decizii împotriva binelui românilor.

În opinia deputatului AUR „se pun propriile interese înaintea interesului național și cetățenilor li se acordă atenție doar în campania electorală”.

Întreaga emisiune din 19 ianuarie poate fi urmărită aici:

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Scris de Ziua de Cluj azi, 09:52 Eveniment Ascultă știrea DISTRIBUIE Șoferul unui autoturism BMW care a ocupat două locuri de parcare la magazinul de bricolaj Dedeman a provocat nemulțumirea mai multor clujeni.  Abonează-te pe    Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ Autovehiculul era poziționat pe două locuri destinate […]

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Distribuie dacă ți-a plăcut Ceremonii militare şi religioase au loc, duminică, în Bucureşti şi în întreaga ţară, cu ocazia zilei de 9 Mai. La evenimentele din Bucureşti participă ministrul Apărării şi alţi oficiali. ”Ceremonia militară şi religioasă de depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori cu prilejul aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, […]