Ghidul tău pentru a alege genți Michael Kors

Ghidul tău pentru a alege genți Michael Kors

Michael Kors este un designer specializat în îmbrăcăminte și accesorii de lux. Casa sa de design a fost înființată în 1981 și produce o gamă largă de articole de ultimă generație, inclusiv încălțăminte, ceasuri, ochelari, bijuterii și accesorii de modă. Una dintre cele mai de succes linii din stocul Michael Kors este cea a genților de mână.

Te confuzează marea varietate de genți Michael Kors? Ești conștient care dintre ele este potrivită pentru tine? În caz contrar, îți vom oferi o descriere detaliată a stilurilor și diferențelor dintre colecțiile de genți de mână Michael Kors.

Gențile de mână Michael Kors se încadrează în două subcategorii:

1) Michael Kors

Gențile Michael Kors sunt mai la modă decât ceea ce se vede pe podiumuri. Aceste genți costă, de obicei, 1.000 de euro sau mai mult.

2) MICHAEL de Michael Kors

Pe de altă parte, există gențile MICHAEL by Michael Kors, care se găsesc la un preț mai accesibil, gențile sunt mai răspândite, iar grupul țintă este generația. tânără

Iată un ghid pentru stilurile de genți oferite de Michael Kors.

Geantă tote

Michael Kors are o selecție largă de genți tote, acesta fiind unul dintre cele mai populare stiluri de geantă de mână oferite în colecția designerului. Există o varietate de tipuri de tote, fiecare cu caracteristici definitorii. Cele mai populare linii includ Mercer, Jet Set și Bancroft. Majoritatea sunt realizat din piele, dar pot fi găsite și în piele de șarpe. Există o gamă largă de culori, imprimeuri și elemente metalice disponibile pe diferite linii. Mânerele superioare pot fi din piele și / sau lanț de legătură și curele de umăr detașabile sunt disponibile pe anumite stiluri.

Satchel

Gențile cu fund plat de tip ghiozdănel (Satchel) sunt prezente în mod vizibil în selecția de genți de mână Michael Kors.

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]