Gestul impresionant al unui senator AUR: Produse alimentare și medicamente pentru o bătrână de etnie maghiară

Gestul impresionant al unui senator AUR: Produse alimentare și medicamente pentru o bătrână de etnie maghiară

Unul dintre pilonii de bază ai partidului AUR este credința creștină care propovăduiește iubirea față de aproapele nostru. Gestul umanitar al senatorului Gheorghe Adrian Cătană a reușit să îi aducă un gram de bucurie unei bătrâne de etnie maghiară, în vârstă de 95 de ani, din Mediaș.

Senatorul Gheorghe Adrian Cătană, demonstrând că nu este un xenofob, așa cum au fost etichetați reprezentanții AUR de către presa aservită, a făcut puțin mai fericite și mai îndestulate sărbătorile pascale catolice, ale unei etnice maghiare din municipiul de pe Târnava Mare, prin donațiile sale constând în produse alimentare și medicamente. Agneta Ersek, în vârstă de 85 ani, a rămas plăcut impresionată și profund marcată de gestul umanitar al demnitarului sibian, încât aproape că i-au dat lacrimile.

Ani buni am fost educatoare în Mediaș, însă după pensionare și mai ales după decesul soțului meu survenit în urmă cu 8 ani, nimeni nu m-a mai căutat să mă întrebe de sănătate. Deși aș fi avut mare nevoie după ce am avut un accident vascular-cerebral în urma căruia am rămas cu sechele vizibile. Și în prezent, mare parte din pensia lunară de 1100 de lei se duce pe medicamente. Parcă în bătaie de joc, după ce că mi-a fost acordat doar gradul mediu pentru handicapul cu care am rămas, de câțiva ani mi s-au tăiat și cei 39 de lei pe care îi primeam drept indemnizație. Sunt nespus de fericită că mai sunt și oameni de omenie în orașul nostru, cărora nu li se urcă puterea la cap„, a spus bătrâna înduioșată.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]