George Simion alături de CONSERVATORII CREȘTINI: Europa națiunilor, nu Europa federativă

George Simion alături de CONSERVATORII CREȘTINI: Europa națiunilor, nu Europa federativă

AUR începe să facă un joc politic mare și s-a lansat deja în discuții la nivel internațional, european.

Liderul partidului, George Simion, a făcut o vizită fulger în Polonia, după care a plecat la Bruxelles.

În Polonia George Simion s-a văzut cu reprezentanții a două partide importante ale coaliției conservatoare de guvernare.

Alianța conservatoare care conduce Polonia este cea mai puternică din Europa. Pe agenda discuțiilor a existat necesitatea unor relații strânse între cele două state, protejarea intereselor naționale și coagularea forțelor pentru apărarea propriilor interese naționale la nivel european și internațional.

După întâlnirea din Polonia a urmat o deplasare la Bruxelles, unde reprezentanții AUR s-au așezat alături de conservatorii europeni, partide de centru dreapta, creștine, ce reprezintă interesul național al statelor componente.

George Simion a făcut pentru redacția 60m.ro și o scurtă declarație despre prezența sa în Polonia: „România și Polonia au multe lucruri în comun, nu doar granița istorică din perioada interbelică. Polonia reprezintă un partener de încredere și cu care împărtășim o experiență comună.

Am aflat multe lucruri interesante, am aflat că în Polonia nu doar că se refuză vânzarea companiilor naționale, dar au început să cumpere înapoi importante societăți comerciale vândute în perioada anterioară.

Este evident că Europa națiunilor este soluția, este nevoie să rămânem împreună, dar este necesar să ne păstrăm identitatea națională și culturală”.

Liderul AUR a vorbit și despre întâlnirea realizată cu conservatorii europeni: „Am fost bucuroși să facem și o vizită fulger la Bruxelles, acolo unde am fost primiți cu brațele deschise. Partenerii noștri au subliniat importanța unui partener sincer în estul Europei și s-au declarat surprinși de numărul mare de locuri obținute în parlamentul României.

Am rămas marcat de faptul că în Belgia școlile sunt deschise,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]