Gelu Puiu, secretar de stat la mediu, a dat în judecată un activist celebru

Gelu Puiu, secretar de stat la mediu, a dat în judecată un activist celebru

Gelu Puiu este secretar de stat la ministerul mediului… scris cu litere mici deoarece în realitate vorbim de ministerul tăierilor ilegale de pădure.

Gelu Puiu este din Suceava. El a ajuns secretar de stat la ministerul mediului nu pentru merite deosebite ci datorită faptului că a știut să slujească bine pe cineva iar acel cineva l-a trimis la București… Ca și cum ar fi fost premiat pentru slugărnicia politică.

La București nu te trimite nimeni pentru că ești bun, priceput, patriot… La București te trimite lumea ca să rezolvi niște probleme, să aduci niște bani pentru campaniile de partid, să încurci pe careva.

Ori Gelu Puiu se vede deja un personaj politic de talie internațională și s-a apucat să amenințe cu judecata activiștii de mediu din Suceava.

Tiberiu Botușar este doar unul dintre ei. Cunoscut sub numele de Legea Codrului, Tiberiu Botușar se luptă pentru Codrii Bucovinei.

Prin materialele făcute de el a făcut trimitere și la secretarul de stat de la mediu și care a deținut mai multe funcții publice prin Suceava, binențeles toate în legătură directă cu tăierile ilegale de păduri.

Gelu Puiu îl cheamă în judecată pe Tiberii Boșutar. El s-a simțit lezat de anumite acuze iar fata lui a fost nevoită să își suspende contul de Facebook….

Ce să faci, dar când duci bani acasă din acțiuni ilegale, nu le crapă și atunci obrazul de rușine?

Ce arată declarația sa de avere? Că are un audi luat în 2017, vreo 4 terenuri și vreo 3 case. Ori se vede că liberalii nu se dezic și nu aduc la București chiar orice scursură.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]