FOTO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume joacă la CSM București

FOTO Una dintre cele mai sexy handbaliste din lume joacă la CSM București

S-a născut pe 29 decembrie 1996 la Atena, iar în curând va împlini 24 de ani. Elizabeth Omoregie este jucătoare de bază de la CSM București, dar și una dintre cele mai sexy handbaliste din lume. Postările de pe Instagram stau mărturie în acest sens.

Tatăl său este nigerian, iar mama este bulgăroaică. Elizabeth s-a născut la Atena și are două cetățenii: bulgară și slovenă. Face parte dintr-o familie cu patru copii: mai are un frate (Emanuel) și două surori (Mary și Rachel).

A început să joace handbal de la 8 ani. Nu a fost greu să facă pasul spre acest sport, mama ei (Natalia Asenova) fiind o fostă portăriță de handbal.

Cetățenia slovenă a dobândit-o în octombrie 2017, iar în prezent joacă pentru naționala de handbal feminin a Sloveniei.

Sportiva are 1.78 metri și 64 de kilograme. La CSM București evoluează cu numărul 17, iar în carieră a mai jucat pentru Krim Ljubljana (2014-2018).

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

 Ziua Mondiala a Hemofiliei 2021, în Timiș

 Ziua Mondiala a Hemofiliei 2021, în Timiș

Cu prilejul Zilei Mondiale a Hemofiliei 2021, prof.dr. Margit Serban, transmite un mesaj de solidaritate și speranță tuturor suferinzilor și familiilor lor. “Mereu, nu doar cu acest prilej,  pacienții noștri ne sunt în gând,  în suflet. De-a lungul timpului, mici sau mai mari pacienți, mămici ne-au împărtășit din trăirile lor prin cuvântul scris. Împreună am […]