FOTO Beyonce și postarea de milioane de like-uri: Fotografia de colecție arătată fanilor

FOTO Beyonce și postarea de milioane de like-uri: Fotografia de colecție arătată fanilor

Este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, iar căsătoria cu Jay-Z a sporit notorietatea. Beyoncé Giselle Knowles-Carter are 39 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în septembrie. Cântăreața le-a arătat fanilor de pe Instagram o fotografie de colecție care o înfățișează pe cea care îi este zilnic sursă de inspirație.

Beyonce este urmărită pe Instagram de peste 159 de milioane de persoane. La ultima postare, cântăreața le-a arătat fanilor o fotografie dragă sufletului ei.

Respectiva imagine o înfățișează pe mama artistei în urmă cu mai mulți ani. Postarea a adunat 2.85 milioane de aprecieri și 22.6 mii de comentarii.

Tina Knowles a împlinit 67 de ani pe 4 ianuarie. Este femeie de afaceri și designer. A fost măritată cu Mathew Knowles (tatăl lui Beyonce) între anii 1980 și 2011.

După divorțul de acesta, Tina s-a recăsătorit în 2015 cu Richard Lawson. Are doi copii: Beyonce Knowles și Solange Knowles (fratele cântăreței).

De unde a moștenit Beyonce frumusețea:

Beyonce pe contul personal de Instagram:

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Antrenorul de calibru dorit de Juventus

Eliminată încă din optimi în Champions League și ratând un deceniu de dominație în Serie A, Juventus vrea un nou antrenor după finalizarea sezonului actual. Dorit ca tehnician este nimeni altul decât Zinedine Zidane. Multe voci vorbesc despre o despărțire între Zidane și Real Madrid, iar ruptura s-ar putea produce în următoarele săptămâni. Chiar dacă […]