Fleurs d’Adelinne – povestea business-ului născut din nevoia de independență

Fleurs d’Adelinne – povestea business-ului născut din nevoia de independență

Devenise mamă și dorința de a sta cu fetițele ei era mult mai mare decât întoarcerea la salariul din corporație. Așa că a decis că trebuie să fie stăpâna timpului ei profesional și, cu pași mici, dar siguri, s-a îndreptat către antreprenoriat.

S-a apucat de cursuri profesionale de aranjamente florale, a descoperit lucrând cu florile dragostea pentru ele și așa a apărut Fleurs d’Adelinne.

Și-a câștigat, într-adevăr, libertatea de a-și gestiona timpul, dar a întâlnit multe alte obstacole, de cele mai multe ori de ordin legislativ și birocratic.

A greșit, a învățat, iar a greșit și iar a învățat. De fapt, nicio greșeală nu este cu adevărat o greșeală, spune Adelina, chiar și în condițiile în care a pierdut o investiție de aproape 20.000 de euro făcută într-un atelier floral, combinat cu un loc de joacă pentru copii.

Interviul complet cu povestea Adelinei Bunea îl găsiți în clipul video. BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

 » sursa: www.antena3.ro

Articole similare

BOR critică dur schimbările din noua carte de identitate electronică

BOR critică dur schimbările din noua carte de identitate electronică

Distribuie acest articol! Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a transmis joi, printr-un comunicat de presă, poziția instituției referitoare la noul model al cărții de identitate. BOR susține că noțiunea ”artificială” de ”gen” o înlocuiește ”abuziv” pe cea ”firească de sex” și este vehiculată ”progesiv și progresist” în spațiul public. Bănescu a […]