Fermieri din Timiș – atenție, au venit banii! 105,12 milioane euro, sectorul zootehnic

Fermieri din Timiș – atenție, au venit banii! 105,12 milioane euro, sectorul zootehnic

Fermieri din Timiș – atenție vin banii! În conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1104 din 17.12.2020, pentru aprobarea plafoanelor alocate schemelor de sprijin cuplat în sectorul zootehnic, precum şi pentru stabilirea cuantumului acestora pentru anul de cerere 2020, până la data de 30 decembrie 2020, suma autorizată la plată pentru sprijin cuplat în sector zootehnic se ridică la 105,12 milioane euro.

39,52 milioane euro – Sprijin cuplat în sectorul zootehnic – vaci de lapte;

0,86 milioane euro – Sprijin cuplat în sectorul zootehnic – bivolițe de lapte;

5,42 milioane euro – Sprijin cuplat în sectorul zootehnic – taurine de carne;

59,32 milioane euro – Sprijin cuplat în sectorul zootehnic – ovine și caprine.

Plățile se efectuează în lei, la cursul de schimb de 4,8725 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la data de 30 septembrie 2020 și publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria C, nr.323 din 1 octombrie 2020.

APIA a mobilizat toate resursele pentru pregătirea sistemului și a cadrului instituțional, astfel încât, după aprobarea actului normativ, să poată demara imediat plățile către fermieri în vederea susținerii continue a activității acestora.

Astfel, la final de an, suma totală autorizată de APIA la plată în perioada 1 ianuarie  – 30 decembrie 2020 este de 3,52 miliarde euro.

Comentarii

comentarii

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri pentru copii

Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri pentru copii

Totodată, 32,4% dintre copiii participanți la studiul menționat mai sus afirmă că au avut neînțelegeri cu părinții în ceea ce privește activitatea pe internet și timpul petrecut în mediul online. La rândul lor, părinții beneficiari ai programului Ora de Net consideră că cele mai mari provocări întâmpinate în folosirea internetului în familie sunt legate de […]

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]