Fanii Untold încep să caute cazare la Cluj

Fanii Untold încep să caute cazare la Cluj

Amatorii de concerte au lansat, timid, primele solicitări de cazare în perioada celui mai mare festival din România, în speranța de a prinde cele mai bune oferte. Organizatorii l-au programat în perioada 5-8 august, însă există și fani sceptici.     

“Caut cazare Untold, buget 6.000 de lei, ceva minim patru camere, să încapă șapte persoane. Vă rog frumos seriozitate maximă, sigur se face Untold, că a dispărut virusul”, solicită un tânăr fan din București. Acestuia i s-a propus de către o proprietară din Cluj un apartament cu trei camere în cartierul Mărăști. “Nu se face nici anul acesta 100%”, a replicat o tânără din capitală.

În lipsa festivalului fizic de la Cluj-Napoca, 2,9 milioane de români s-au uitat la varianta online a acestuia, programată de Anul Nou, care a putut fi urmărită pe canalul de YouTube al festivalului sau la televizor, cu show-uri David Guetta, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu sau Grasu XXL.

Compania care a inițiat festivalurile Untold și Neversea a programat în acest an un eveniment exclusivist în zona Mării Mediterane, urmând traseul Roma – Ibiza – Barcelona. Untold Odyssey va avea loc în perioada 9-13 iunie. La bordul vasului de 2.500 de persoane vor urca unii dintre cei mai mari artiști și DJ de pe glob, cu show-uri la festivalul de la Cluj.

Ediția din acest an a Untold Festival a fost anunțată de organizatori pentru perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca, menționând că abonamentele achiziționate la ediția anulată anul trecut vor fi valabile în 2021. Aceștia promit că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții. 

„Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că Untold 2021 va fi cel mai bun de până acum. Încrederea noastră că ne vom revedea în 2021 vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială”, a declarat Eduard Chereji, director de comunicare.  

Untold și Neversea au generat, în 2019, în comunitățile locale din Cluj și Constanța, o infuzie de capital de 90 milioane de euro. La aceste sume se adaugă furnizorii și colaboratorii locali și naționali implicați în organizare, care pentru cele două festivaluri înseamnă anual 25.000 de oameni, iar ca sume achitate către aceștia, 25 milioane de euro.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

Guvernatorul statului american Virginia, Ralph Northam, a ordonat duminică declanşarea unei anchete după difuzarea de imagini în care se putea vedea cum doi poliţişti îşi îndreaptă armele asupra unui militar de culoare şi îl stropesc pe faţă cu spray paralizant, informează luni AFP, citată de Agerpres. Imaginile îl arată pe locotenentul Caron Nazario, afro- şi […]

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Marți, 13 aprilie, reprezentanții partidelor parlamentare, cu excepția AUR, au votat negativ proiectul de lege pentru modificarea Legii 334/2006 privind finanțarea partidelor politice, susținut în Comisie de senatorul AUR Mircea Dăneasă. Aceste partide s-au coalizat pentru a-și păstra veniturile și privilegiile fără întreprindă ceva pentru bunăstarea poporiului. Inițiativa AUR avea drept obiectiv eliminarea subvențiilor alocate partidelor […]