Faci genoflexiuni şi primeşti bilet gratis de bus la Cluj-Napoca, până la finalul anului 2020

Faci genoflexiuni şi primeşti bilet gratis de bus la Cluj-Napoca, până la finalul anului 2020

După succesul înregistrat de campania Bilet de Sănătate, proiect pilot inițiat de Sports Festival, Primăria Cluj-Napoca a propus ca ea să fie continuată pe tot parcursul anului 2020.

Stația va fi adoptată de o serie de parteneri privați care vor susține costul biletelor emise gratuit cetățenilor, în schimbul a 20 de genuflexiuni. AROBS Transilvania Software este prima companie care vine alături de Sports Festival și Primăria Cluj-Napoca pentru a susține „Stația de Sănătate”.

Stația sportivă smart a funcționat până acum ca proiect pilot. În tot acest timp, s-au emis 13.500 de bilete de sănătate, mult peste așteptările și calculele inițiale. Asta înseamnă 270.000 de genuflexiuni executate, 27.000 de minute de mișcare și aproximativ 216.000 de calorii arse de cei care și-au luat biletul de sănătate. AROBS este primul partener care a preluat susținerea programului pentru următoarele săptămâni, asigurând costul biletelor pentru care clujenii vor face genuflexiuni în „Stația de Sănătate”.

Primar Emil Boc: „Stația sportivă inteligentă de autobuz a fost extrem de bine primită la Cluj. Mii de persoane de toate vârstele au acceptat provocarea de a face 20 de genuflexiuni. Ne dorim să dezvoltăm proiectul-pilot al celor de la Sports Festival în orașul nostru, Cluj-Napoca fiind renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă. Avem mai multe companii la Cluj care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative și le mulțumim tuturor! ”

Mirel Alexa, Director Executiv Sports Festival: “Toate acțiunile noastre de când am lansat festivalul au aceeași misiune: de a-i inspira pe oameni să facă mișcare, să descopere ce sport li se potrivește și să lase acel sport să le transforme viața. Proiectul Biletul de Sănătate este modalitatea noastră de a transmite oamenilor că sportul îți aduce multe beneficii imediate, dar și pe termen lung. Proiectul-pilot din Cluj-Napoca a avut mare succes și ne bucurăm că alături de autoritățile locale am găsit soluții de continuitate la nivel local. De asemenea suntem bucuroși că am pornit foarte multe discuții de implementare și în alte orașe, astfel că anul viitor cel mai probabil vom avea o mini rețea de “stații de sănătate””.

Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS: “Este o inițiativă care completează în mod fericit inițiativele legate de sport și stil de viață sănătos pe care le susținem. Anul 2020 a fost foarte sărac în evenimente sportive, iar AROBS și-a îndreptat eforturile financiare înspre a sprijini instituțiile medicale din toate județele unde avem sedii și echipe.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]