EXAMENELE pentru obţinerea PERMISULUI de CONDUCERE NU se SUSPENDĂ

EXAMENELE pentru obţinerea PERMISULUI de CONDUCERE NU se SUSPENDĂ

În contextul intrării oraşului Constanţa în carantină, elevii şcolilor de şoferi au intrat în panică, gândindu-se că examinările ar putea fi suspendate. Se pare că, pentru un moment, până la noi ordine, lucrurile se vor desfăşura ca până acum, iar cei care îşi doresc permisul de conducere pot susţine examenele în continuare.

Începând de vineri, 20 noiembrie, ora 20:00, oraşul Constanţa a intrat în carantină din cauza faptului că rata infectărilor cu coronavirus a depăşit cu mult cifra de 3 la mia de locuitori, ajungând până la 9.35. În acest context, elevii şcolilor de şoferi, care urmăresc să obţină permisul de conducere în perioada imediat următoare, au intrat în panică la gândul că şcolile de şoferi ar putea să îşi suspende activitatea, iar examenele teoretice şi cele practice ar putea fi suspendate. Se pare că, până la noi ordine, lucrurile vor funcţiona normal.

Elevii pot susţine examene în continuare

Elevii şcolilor de şoferi din Constanţa nu au de ce să îşi facă griji în acest moment. Chiar dacă oraşul se află în carantină, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regim Permise de Conducere, examinările nu s-au suspendat. “La acest moment nu s-a suspendat examinarea. Noi lucrăm normal”, au precizat aceştia. Până la noi ordine, venite din partea Instituţiei Prefectului Constanţa, pregătirea elevilor la şcoli este încă permisă, iar aceştia pot continua atât cursurile de teorie, cât şi pe cele practice. Astfel, în acest moment, elevii pot susţine examenele teoretice la care au fost deja programaţi.

Diana MAXIMIUC

 » sursa: www.replicaonline.ro

Articole similare

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Campioana en-titre a Germaniei şi a Europei, Bayern Munchen, a anunţat oficial că nu se va alătura proiectului Super Ligii, care a generat o adevărată polemică în fotbalul european, scrie dpa citată de Agerpres. ”Membrii şi fanii noştri resping ideea Super Ligii. FC Bayern Munchen doreşte ca toate cluburile să trăiască momente deosebite într-o competiţie […]

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]