DREPTATE. George Simion cheamă românii în stradă la ora 17.00

DREPTATE. George Simion cheamă românii în stradă la ora 17.00

George Simion, copreședintele AUR, cheamă pe români în stradă. Se va întâmpla acest lucru astăzi, sâmbătă la ora 17.00, 19 septembrie.

George Simion cere Dreptate pentru România, dreptate pentru jaful comis de politicieni în ultimio 30 de ani.

„Au vandalizat țara, și-au bătut joc de români, sunt vătafii clanurilor interlope și mafiei internaționale care conduce România.

De 30 de ani mergem cu spatele, nu mergem în față… Nu mai putem continua așa, cu ei nu mai există nici o speranță, e necesară o nouă revoliție, una fără sânge nevinovat” a declarat George Simion.

AUR este un partid nou înființat, fără un trecut comunist sau securist.

„De ceva timp ne-au furat și libertatea, își bat joc de români. Au cheltuit sume colosale de bani, au oprit investițiile, nu ne mai lasă copiii la școală. Ne vor proști. Să nu prindem comuniști și securiști în Piața Victoriei, este un manifest al Românilor” a mai declarat George Simion.

Protestul va avea loc astăzi la ora 17.00 în Piața Victoriei din București. Românii sunt așteptați cu steaguri tricoloare.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Liberalii, care în perioada de opoziție înfierau orice gest cu accente anti-democratice ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au ajuns acum să facă exact la fel ca el. Pe Ludovic Orban îl deranjează întrebările jurnaliștilor și a pus gând rău presei. Orban a ajuns să joace exact rolul lui Liviu Dragnea, adică de președinte al […]