Dragoș Geamănă – președinte AUR București: „Politicienilor să le fie frică de oamenii din stradă”

Dragoș Geamănă – președinte AUR București: „Politicienilor să le fie frică de oamenii din stradă”

La emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 1 Aprilie a fost invitat domnul Dragoș Geamănă, președinte AUR București. Principalele subiecte dezbătute au fost: protestele din țară din ultima perioadă față de măsurile guvernului, încercarea de a discredita partidul AUR prin amenințările făcute de o persoană necunosută și proiectul de lege pentru alegerea primarilor în două tururi depus de parlamentarii AUR.

„AUR a decis să se alăture cetățenilor din stradă și să participe la protestele din țară pentru a înceta măsurile dictatoriale ale guvernului. Aceste restricții proiectează o pedeapsă colectivă asupra tuturor românilor care devin în felul ăsta infractori. Lipsesc cu desăvârșire politici publice coerente cu măsurile preventive împotriva covid-19. Guvernul a luat niște măsuri pe care nu reușește să le explice și în același timp ezită să ia măsuri care ar putea fi de impact împotriva pandemiei, creșterea numărului de paturi la ATI ar fi una dintre ele.” spune domnul Dragoș Geamănă.

„Este logic că, reducând numărul de ore în care pot fi făcute cumpărăturile, va duce la creșterea numărului de cetățeni în asemenea spații. Constatăm că scopul pe care pretind ei ca îl urmăresc nu poate fi atins în felul acesta. Alte măsuri puteau fi luate în acest context. Demisia imediată și necondiționată a prim-ministrului Florin Cîțu și a domnul Raed Arafat, este necesară pentru punerea României spre direcția bună.” susține Dragoș Geamănă.

Întrebat despre declarațiile și amenințările făcute de o persoană necunosută în numele partidului AUR la adresa actriței Maia Morgenstern, domnul Dragoș Geamănă răspunde: „Este vorba de manipulare construită în mod evident de la vârfului statului și se încearcă acuzarea partidului nostru de lucruri care nu sunt adevărate. AUR este partidul de opoziție care a vorbit despre suspendarea președintelui Iohannis și de aici putem trage concluzia celor întâmplate.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Daniel-Gheorghe Rusu – deputat AUR și Anca Topîrcean – președintele organizaței de femei Alba AUR: „Trebuie să ne mobilizăm și să luptăm pentru demnitatea noastră”

Daniel-Gheorghe Rusu – deputat AUR și Anca Topîrcean – președintele organizaței de femei Alba AUR: „Trebuie să ne mobilizăm și să luptăm pentru demnitatea noastră”

Daniel-Gheorghe Rusu, deputat AUR și Anca Topîrcean, președintele organizației de femei Alba al Alianței pentru Unirea Românilor au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 6 Aprilie pentru a discuta despre protestele oamenilor din ultima periodă din România și modul guvernului de a face propagandă prin presa plătită cu 50 de milioane […]

Apocalipsa după Arafat și Cîțu

Apocalipsa după Arafat și Cîțu

Aşteptăm cu toţii nişte lămuriri cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor şi, mai ales, aşteptăm demisiile lui Arafat, Voiculescu şi Gheorghiţă ca o recunoaştere a propriei incompetenţe, iar dacă ei sunt incapabili să îşi recunoască incompetenţa, căci aşa cum spunea un gânditor, ca să-ţi dai seama că eşti prost, trebuie să […]