Dormi române, că dormi bine! #ardemdevii – CRITICII.RO

Voi, ăștia de conduceți țara de mai bine de 31 de ani, nu sunteți doar niște incompetenți, manipulatori, hoți și mincinoși, voi sunteți CRIMINALI cu acte! Cum puteți să mai dormiți când știți că fiecare spital din țara asta este o bombă cu ceas?

Voi ăștia care ne spuneți să purtăm și câte 3 măști, voi ăștia care ați dat bani la televiziuni ca să vă promoveze aberațiile și să spele românii pe creier, voi ăștia care apăreați în costume sau geci de piele și ne amenințați cu amenzi, voi ăștia care nu ne-ați lăsat să mergem la biserică, voi, ăștia care ne forțați să ne vaccinăm prin acele campanii de informare idioate date pe toate posturile abonate la șpaga Guvernului, voi, cum mai puteți să veniți și să ne mințiți cu atâta seninătate și calm? CRIMINALILOR! Asta sunteți!

V-ați bătut joc 31 de ani de România! Nu ați fost capabili un spital să construiți. Unul! Nu doar că nu ați construit, ați distrus și ce era. Ați vândut, ați privatizat, ați lăsat străinii să facă legea în țara noastră, așa cum vreți să faceți și cu ultimile companii românești: CEC, Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz, Portul Constanța, Aeroportul Henri Coanda și Tarom.

Faptul că este a-l nu știu câtălea spital care arde nu vă sensibilizează nici cât să vă fie rușine să mai apăreți în spațiul public. Voi aveți grijă să mergeți la ski. Țara arde, la propriu, iar președintele schiază. Că doar n-o să-și strice el weekend-ul pentru niște amărâți de morți. „România lucrului bine făcut”, spuneai domnule Iohannis? Cred că ai încurcat un pic sloganurile. Voiai să spui „România vacanțelor bine făcute”. Domnule președinte, au murit oameni, nu mai cereți demisia Guvernului? Nu d-voastră ați declarat în 2015 că „A fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze.”?

Mă întreb, de ce mai plătim la greu asigurări medicale? Ca să ne moară în spitale copii, părinții și bunicii? Suportă cineva consecințele? Plătește cineva pentru asta? Nu aveți nici măcar atâta bun simț să vă dați demisia! Unde sunt zecile de mii de oameni care ați ieșit în stradă în anii anteriori? Unde sunteți, unde v-ați ascuns, mor oameni prin spitalele românești degeaba, arși de vii, carbonizați. Unde sunt #rezist?Unde sunt multinationalele care plăteau regește mișcările de stradă pentru apărarea tărișoarei?

De ce nu mai ieșiți în stradă? Acum morții nu mai contează? De ce tăceți? Faceți parte din sistem? Nu mai puteți protesta? Nu mai puteți arunca cu rahat în jandarmii din Piața Victoriei? Nu mai ieșiți să strigați : ,,Jos corupția!”?

Unde sunteți, mișcare #rezist? V-ați dat la fund când ați văzut ce oameni ați susținut și votat? Bravo, vă meritați soarta.

 » sursa: www.CRITICII.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Campioana en-titre a Germaniei şi a Europei, Bayern Munchen, a anunţat oficial că nu se va alătura proiectului Super Ligii, care a generat o adevărată polemică în fotbalul european, scrie dpa citată de Agerpres. ”Membrii şi fanii noştri resping ideea Super Ligii. FC Bayern Munchen doreşte ca toate cluburile să trăiască momente deosebite într-o competiţie […]

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]