Djokovic și boicotarea sezonului din tenis – Răspunsul tăios al lui Nadal

Djokovic și boicotarea sezonului din tenis – Răspunsul tăios al lui Nadal

​Pe durata Australian Open, Novak Djokovic a vorbit despre greutățile întâmpinate de jucători din cauza carantinei impuse de organizatori. Liderul mondial a precizat chiar că una dintre variante ar fi boicotarea sezonului. Rafael Nadal îi oferă un răspuns marelui său rival.

Mulți sporitivi au acuzat pe rețelele sociale dificultățile întâmpinate de-a lungul săptămânilor de carantină de la Melbourne.

Novak Djokovic le-a luat apărararea colegilor de circuit, sârbul precizând că s-ar putea ajunge chiar la boicotarea sezonului dacă jucătorii vor fi obligați la același fel de carantină precum cea din Australia.

Rafael Nadal nu este de acord cu punctul de vedere al rivalului său, ibericul afirmând că sportivii trebuie să se descurce așa cum pot, fiind o perioadă dificilă pentru toată omenirea, nu doar pentru jucătorii de performanță.

Ce spune Rafa despre o boicotare a sezonului din tenisul mondial

„Novak Djokovic are dreptate, dar doar dintr-un punct de vedere: lucrurile sunt grele pentru noi, în tenis, pentru că Guvernele țărilor unde există turnee schimbă constant regulile.

Dar un lucru e foarte clar, avem doar două opțiuni: fie oprim turul, fie mergem mai departe, suportând consecințele de rigoare.

Personal optez pentru a doua variantă. E greu pentru jucători, bineînțeles, să fie în carantină la fiecare turneu, să nu aibă voie să iasă din „bula” creată, să nu aibă voie să își aducă membrii staffului.

Stai departe de familie, pentru că nu are voie să călătorească alături de tine la aceste competiții. E mai greu decât a fost vreodată în trecut, clar.

Dar, pe de altă parte, dacă nu mai jucăm, ce se va întâmpla? Când vom relua din nou competițiile?

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

O femeie în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs reînnoit care, potrivit organizatorilor, are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor şi este mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, relatează duminică Reuters, informează Agerpres, citate […]

Primarul Fritz, BND, SPIONAJ și vânătoarea de vrăjitoare – CRITICII.RO

Primarul Fritz, BND, SPIONAJ și vânătoarea de vrăjitoare – CRITICII.RO

Primarul Timișoarei, Dominic Samuel Fritz, ca orice userist care se respectă fuge de întrebările jurnaliștilor neaserviți partidului din care face parte. Fritz inoculează alegătorilor săi ideea că el luptă cu mafia și că acesta este anul curățeniei. Vorbim de o luptă imaginară special creată la nivel mental în spațiul public pentru a manipula masele. Acesată […]