Directorul de comunicare de la Untold vrea un plan de revenire la normalitate ca în UK. „Nouă până acum ni s-a aratat doar bățul!”

Directorul de comunicare de la Untold vrea un plan de revenire la normalitate ca în UK. „Nouă până acum ni s-a aratat doar bățul!”

Edy Chereji a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care dă exemplu planul de reluare a vieții, prezentat de premierul Marii Britanii. 

„Premierul UK a prezentat azi planul de revenire la normalitate, care include, incepand cu data de 21 iunie, redeschiderea cluburilor, festivalurilor, evenimentelor mari etc. Meanwhile, ca sa o tinem tot pe engleza, in Romania ni se prezinta aceeasi poveste cum ca nici in acest an nu putem spera la nimic. Aceeasi naratiune bazata pe panica, acelasi discurs cu “context nefavorabil”, aceeasi lipsa de predictibilitate, acelasi refuz de a dialoga si a planifica ca in 2020! Suntem in plina campanie de vaccinare, exista solutia testelor rapide, exista certitudinea ca oamenii vindecati au anticorpi o perioada de timp. Si cu toate astea ni se cere sa acceptam ca suntem in exact acelasi scenariu ca acum 1 an”, scrie directorul de comunicare de la Untold. 

„Avem acces la studiile facute de specialisti pe evenimente de tip test (in alta tari bineinteles, cu sprijinul autoritatilor, in alta civilizate bineinteles). Participantii au fost testati la intrare, iar concluzia studiului este ca nu a existat nici o infectare intre participanti. Daca stim clar cu pot fi indentificati cei care nu reprezinta nici un risc de transmitere, nici nu mai conteaza numarul de participanti! Fie ca sunt 100, fie ca sunt 50.000, toti sunt in siguranta! Avem documentatie de sute pe pagini pe tema asta, avem acces la specialistii straini, pe scurt ne-am facut temele, doar-doar vom avansa. Acum mai trebuie sa fim si ascultati, iar cu toate argumentele pe masa, autoritarile sa isi asume o decizie cu privire la ce se va intampla in acest an.

Dar sa fie o decizie asumata, oricare ar fi ea, dupa ce suntem consultati si noi, dupa ce sunt luate in calcul toate propunerile, toate solutiile, bazate pe date si informatii clare, nu doar pe ceea mai simpla solutie. Aia de a nu a face nimic, de a tine toata industria inchisa. Si pana la urma nu e vorba doar de noi, de posibilitatea a tine un business in viata. E vorba de nevoia oamenilor de a vedea si o speranta. Stiu, unii veti spune ca si in UK e doar un plan, ca depinde de evolutie etc. Corect, asa e, e doar un plan. Deocamdata. Dar cel putin exista. Noua pana acum ni s-a aratat doar batul. Parca as vrea sa mai vad si morcovul!”,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

O femeie în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs reînnoit care, potrivit organizatorilor, are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor şi este mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, relatează duminică Reuters, informează Agerpres, citate […]

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Polițiștii Serviciului Rutier au făcut mai multe acțiuni în perioada 26-28 februarie. Peste 60 de permise de conducere au fost reținute și circa 450 de sancțiuni au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate în județul Cluj. Din totalul sancțiunilor contravenționale, 153 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în cadrul acțiunii, […]