Demi Lovato a dezvăluit că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct: „Sunt la a noua viață”

Demi Lovato a dezvăluit că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct: „Sunt la a noua viață”

Demi Lovato a dezvăluit că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct după o supradoză de droguri din 2018 și că a fost la câteva minute distanță de moarte, relatează BBC.

Cântăreața americană în vârstă de 28 de ani a declarat într-un trailer „Dancing With the Devil”, o viitoare serie Youtube despre viața sa, că:

„Doctorii mi-au spus că mai aveam între 5 și 10 minute [până să mor]”.

Aceasta le-a relatat reporterilor că a rămas cu „leziuni cerebrale și încă le resimt efectele”. Fosta actriță a dezvăluit că are vederea încețoșată, motiv pentru care nu poate să conducă și are dificultăți cu cititul.

Cântăreața a fost spitalizată în iulie 2018 după ce a fost găsită inconștientă la locuința sa din Los Angeles la o lună după ce aceasta dezvăluise că începuse să consume din nou substanțe după o pauză de șase ani.

„Am avut o grămadă de vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață”, a mai afirmat aceasta în trailerul pentru seria Youtube.

„Nu conduc o mașină fiindcă am puncte moarte în vedere”, le-a relatat aceasta reporterilor, adăugând că „pentru o perioadă îndelungată am avut dificultăți cu cititul (…) fiindcă vederea mea a fost atât de încețoșată”.

Aceasta a afirmat că speră ca noua serie Youtube despre viața sa „să ajute oamenii care se aflau pe aceeași cale ca mine. Am vrut să lămuresc lucrurile și am vrut să le dezvălui în întregime fanilor mei”.

I’ve been holding #DemiDWTD incredibly close to my heart, and now it’s time to share an inside look. This is only a short preview of what is to come… Join me on March 23 for the premiere on @YouTube uD83DuDC97https://t.co/G0dIbHoHWu

— Demi Lovato (@ddlovato) February 17,

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Imagini spectaculoase cu Marele Zid Chinezesc după ninsoare

Imagini spectaculoase cu Marele Zid Chinezesc după ninsoare

Marele Zid Chinezesc, cea mai mare construcție de pe Pământ și unul dintre cele mai aglomerate obiective turistice până la pandemie, este acum pustiu, scrie digi24.ro Imaginile surprinse săptămâna aceasta pe secțiunea Mutianyu a zidului, care a fost restaurată în totalitate, lucrările fiind finalizate recent, ar putea fi dezolante dacă zidul în sine nu ar […]

Liviu Iulian Simion: construcțiile reprezintă o ramură de bază, a doua sau a treia din PIB

Liviu Iulian Simion: construcțiile reprezintă o ramură de bază, a doua sau a treia din PIB

Liviu Iulian Simion, președintele Patronatului Societăților din Construcții, a susținut în cadrul unei intervenții video că sectorul construcțiilor este unul din cele mai importante din România, pe locul 2 sau 3, în aceeași zonă cu cel al producției IT și al construcției de automobile. „Sectorul construcțiilor are un aport foarte important în PIB-ul României și […]