Declarații Theo Rose după finala Bravo, ai Stil!

Declarații Theo Rose după finala Bravo, ai Stil!

Bravo ai Stil!

Theo Rose împreună cu Alexandra Ungureanu au fost semifinalistele Bravo, ai Stil! Fanii concurentei Theo Rose erau ferm convinși că ea va fi câștigătoarea acestui sezon. Dezamăgirea acestora a ajuns și la artista Theo Rose. Aceasta s-a simțit nevoită să le răspundă și să îi încurajeze, transmițându-le acestora o doză de optimism, o trăsătură caracteristică concurentei.

Aceasta a transmis pe pagina de Instagram, un mesaj urmăritorilor ei:

„Mii de mesaje …

Va pare rau pentru mine, dar eu nu-mi doresc asta!

Voi sunteti premiul meu cel mai mare si aseara am vazut cu adevarat ce inseamna putere si sustinere.

Conteaza enorm pentru mine ca sunteti aici si dupa ce sa incheiat si vreau sa va multumesc de un miliard de ori pentru ca m-am simtit ca un sportiv care isi reprezinta tara la un campionat. Am simtit ca va reprezenta, v-am simtit puterea!

Ma iubiti! Aseara am simtit ce trebuie sa inteleg de fapt!

Si eu va iubesc pe voi! Mi-ati oferit cel mai tare an din viata mea, desi, poate pentru multi dintre voi, a fost unul dintre cei mai tristi ani.

Despre competitie ….

Lupta a fost dreapta! Am impartit tensiuni finale cu Alexandra Ungureanu, care nu doar ca eo femeie stilata, dar si un artist frumos si un om corect. Ma bucur pentru ea si sper ca premiul asta sa ii fi demonstrat cat de mult valoreaza si sa fie increzatoare. Adevaratele valori morale inca sunt apreciate si asta inseamna o speranta in plus pentru generatia mea.

Sunt mandra de voi, de mine si pe mai departe, tot ce va pot spune este sa va pregatiti …

Fiecare piesa de-ale mele,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

Echipa feminină de handbal Minaur Baia Mare va întâlni formaţia franceză Nantes Atlantique Handball în semifinalele competiţiei EHF European League, al cărei turneu final va avea loc în zilele de 8 şi 9 mai în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare, informează Agerpres. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Herning-Ikast Handbold (Danemarca) şi Siofok […]

La ce se mai uită planeta la televizor în era streaming-ului online? Criminali în serie și seriale sud-coreene

La ce se mai uită planeta la televizor în era streaming-ului online? Criminali în serie și seriale sud-coreene

​Ficţiuni inspirate din fapte reale sau care aduc în scenă criminali în serie, programe de divertisment sud-coreene şi producţii bazate pe jocuri dedicate copiilor reprezintă principalele tendinţe mondiale din televiziune, relatează AFP și Agerpres. Tendințele au fost prezentate recent la MIPTV, cel mai mare târg internaţional de conţinuturi audiovizuale, organizat în acest an în format […]