DECLARAȚIA unui senator AUR, care DORMEA în PARLAMENT!

DECLARAȚIA unui senator AUR, care DORMEA în PARLAMENT!

Un senator AUR s-a acomodat rapid cu apucăturile parlamentarilor. Acesta a fost surprins dormind în Parlament și a avut o explicație halucinantă.

Mircea Dăneasa, senator AUR de Suceava, a fost surprins dormind în Parlament încă de la primele ședințe la care a participat. O fotografie publicată de site-ul stirisuceava.net îl arată pe senatorul Mircea Dăneasă cum stă cu ochii închişi, bărbia în piept. Mai mult, chiar dacă se află în plen, senatorul AUR nu purta masca de protecţie pentru aceasta, din material plastic transparent, era căzută pe piept, scrie stiripesurse.ro.

00Barzum(27 dec 16:23)
bai nu-l enervati p’asta ca da cu fulgere mai ales daca face vishuddha chakra

04yoga MISA(27 dec 13:15)
bause prea multa fanta la spirala

02parlamentar de la coada vacii(27 dec 12:31)
Jurnalistii de la Recorder au cules povestile catorva dintre recent alesii membri ai Camerei Deputatilor si Senatului si ale modului cum s-au trezit acestia pe listele de candidati AUR. Unul dintre cele mai interesante personaje este proaspatul deputat de Vaslui, Mihaela Becciu, a patra pe lista de candidati pentru Camera, de meserie… mulgatoare.

11normal(27 dec 12:01)
Din moment ca proiectele de lege se fac prin tot felul de cotloane , apoi sunt trecute de majoritari pe repede inainte prin comisii si votate fara dezbateri serioase in plen este absolut firec ca opozitia sa si traga ceva canapele in aceste sedinte si sa si faca somul.Astfel s a ajuns sa avem pe piata peste 10000 de acte normative.Parlamentul ar trebui sa aiba dezbateri pe fiecare lege ,astfel oamenii vorr afla pozitia partidului pe care l a votat.Numarul de legi adoptate trebuie limitat .

13ma doare n sosoaca(27 dec 11:42)
E normal sa doarma ca de asta au venit in Parlament,mai bine sas decat sa promoveze cretinii astia cine stie ce legi

16Gigel(27 dec 09:26)
Si unde este explicatia?

 » sursa: www.replicaonline.ro

Articole similare

 Ziua Mondiala a Hemofiliei 2021, în Timiș

 Ziua Mondiala a Hemofiliei 2021, în Timiș

Cu prilejul Zilei Mondiale a Hemofiliei 2021, prof.dr. Margit Serban, transmite un mesaj de solidaritate și speranță tuturor suferinzilor și familiilor lor. “Mereu, nu doar cu acest prilej,  pacienții noștri ne sunt în gând,  în suflet. De-a lungul timpului, mici sau mai mari pacienți, mămici ne-au împărtășit din trăirile lor prin cuvântul scris. Împreună am […]