Debut cu dreptul pentru Costel Enache pe banca lui „U”: Prima victorie pe teren propriu pentru „studenți” după 9 luni

Debut cu dreptul pentru Costel Enache pe banca lui „U”: Prima victorie pe teren propriu pentru „studenți” după 9 luni

Chiar dacă a fost condusă cu 1-0, trupa antrenată de Costel Enache a reușit să întoarcă scorul și să bifeze a doua victorie din acest sezon, 3-1 (2-1) împotriva celor de la Unirea Slobozia.

[ LA FINALUL ARTICOLULUI PUTEŢI VIZIONA REZUMATUL PARTIDEI ]

„Studenții” au început slab meciul și s-au văzut conduși încă din minutul 12. Toma a obținut un penalty după un duel în careu cu Inacio și tot el l-a executat pe Muțiu de la punctul cu var. Gavra a restabilit egalitatea în minutul 42, după un contraatac, iar Pîrvulescu, a dus scorul la 2-1 două minute mai târziu, acesta fiind și rezultatul primei reprize de pe Cluj Arena.

„Șepcile roșii” au revenit bine de la cabine și Ioan Filip, ajutat de o gafă uriașă a portarului Gurău, a stabilit scorul final în minutul 60, cu o lovitură de cap, primul gol în tricoul „studenților” pentru fostul dinamovist, iar Universitatea Cluj – Unirea Slobozia s-a terminat 3-1.

A fost primul succes al „studenților” pe teren propriu după aproximativ 9 luni, ultima victorie pe Cluj Arena a fost împotriva celor de la Concordia Chiajna, pe 13 noiembrie 2019, scor 2-1. După această partidă, „U” a urcat până pe locul 8, cu 6 puncte.

Costel Enache și-a felicitat jucătorii după meci și i-a mulțumit fostului tehnician Adrian Falub.

Debut cu dreptul pentru Costel Enache pe banca lui „U”: Prima victorie pe teren propriu pentru „studenți” după 9 luni, 3-1 cu Unirea Slobozia

„A fost exact așa cum m-am așteptat, știam că o să avem un joc greu. Îmi voi felicita jucătorii, știu că nu le-a fost ușor pentru meciul din seara asta, erau într-un dezechilibru mental, cu puțină lipsă de încredere. Toată lumea așteaptă mai mult de la ei.

Am găsit o echipă organizată, o echipă care se vede că a fost lucrată. Ăsta e meritul antrenorului de dinaintea mea. Mi-a fost foarte ușor să comunic cu jucătorii, în 3-4 zile nu putem face mari schimbări”, a declarat antrenorul lui „U”, Costel Enache.

El a mai spus că n-a fost cel mai spectaculos joc, dar era nevoie de „pasul ăsta mic în față” pentru a „putea clădi ceva pe rezultate bune”.

Etapa următoare, „studenții” vor evolua pe terenul celor de la Metaloglobus București, echipă aflată în acest moment pe poziția a 12-a în clasament.

Echipe de start:

„U” Cluj: Muţiu – Inacio Miguel, Luchin, Telcean, Neciu, I. Filip,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]