Dan Petrescu o va antrena pe ultima clasată din Turcia

Dan Petrescu o va antrena pe ultima clasată din Turcia

Turcii anunță că Dan Petrescu merge la Kayserispor. Tehnicianul de 53 de ani este gata, după despărțirea de CFR Cluj, să preia ultima clasată din Turcia. 

Presa din Turcia anunță la unison că Dan Petrescu s-a înțeles cu Kayserispor, iar miercuri ar urma să ajungă la echipă. Fotomac a postat pe Twitter anunțul conform căruia Dan Petrescu s-a înțeles cu Kayserispor.

Echipa la care joacă Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec ocupă ultimul loc în clasamentul din Super Lig, iar Dan Petrescu este considerat antrenorul care poate salva clubul de la retrogradare.

Bunul lui prieten, Gabi Balint, a explicat de ce antrenorul care a cucerit 3 titluri cu echipa din Gruia a acceptat oferta grupării la care sunt trei români, Cristi Săpunaru, Denis Alibec și Silviu Lung jr.

”E un antrenor mare pentru o echipă așa de mică! În Turcia contează doar Galatasaray, Fenerbahce, Beșiktaș. Dar ăsta e Dan Petrescu, nu are stare, cred că e prima ofertă clară venită. Nu mi se pare că a ales bine, dar financiar cred că i s-a promis o sumă bună de către doamna de acolo. Cred că are șanse mari să salveze echipa, e mai ușor decât în China, nu e diferență mare de puncte și e antrenor bun, la asta se pricepe.

Pentru el e bine că e o echipă înecată, mai rău nu are ce să se întâmple. Cred că poate să o salveze, e contracronometru, dar din câte știu are câțiva jucători buni. Cum e stilul lui, îi face să dea sută la sută,” a declarat Gabi Balint la emisiunea Digi Sport Special.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Scris de Ziua de Cluj azi, 09:52 Eveniment Ascultă știrea DISTRIBUIE Șoferul unui autoturism BMW care a ocupat două locuri de parcare la magazinul de bricolaj Dedeman a provocat nemulțumirea mai multor clujeni.  Abonează-te pe    Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ Autovehiculul era poziționat pe două locuri destinate […]

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Distribuie dacă ți-a plăcut Ceremonii militare şi religioase au loc, duminică, în Bucureşti şi în întreaga ţară, cu ocazia zilei de 9 Mai. La evenimentele din Bucureşti participă ministrul Apărării şi alţi oficiali. ”Ceremonia militară şi religioasă de depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori cu prilejul aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, […]