Cum și-a luat România țeapă cu Marea Britanie: au avut libertatea capitalului, dar nu am avut dreptul la muncă

Cum și-a luat România țeapă cu Marea Britanie: au avut libertatea capitalului, dar nu am avut dreptul la muncă

Știți cum este cu această Uniune Europeană? Fiecare trage în direcția lui fără a-i păsa cât de puțin de ceilalți.

Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană și a lăsat cu ochii în soare pe români, dar și pe alții.

Timp de mulți ani românii nu au putut lucra liber pe piața din Marea Britanie, adică putem spune răspicat că piața europeană cu circulația liberă a forței de muncă nu a existat.

În acest timp britanicii și ceilalți au cerut României să liberalizeze piața de capital, să vină să cumpere la liber fabrici, terenuri ieftine și multe altele.

Politicienii români proști și trădători au acceptat acest lucru cu prea mare ușurință, însă nu au cerut egalitate, bunul cel mai de preț al acestei țări fiind omul, românul, văzut în afară ca și forță de muncă.

Ei au putut cumpăra și face afaceri în România, România nu a putut să presteze servicii în afara țării decât condiționat.

Ne-au cerut libertate în circulația capitalului și au cumpărat pe nimic Petrom, Dacia, gazele din Marea Neagră, Apa Nova… au încercat să ne construiască autostrăzi invizibile. Știm cu toții că aceste lucruri s-au făcut sub protecția clasei politice românești, dominate de PNL și PSD cu toate surogatele ce s-au mai plimbat prin parlament. Corupția la intrarea în Uniunea Europeană a venit mai mult din exterior decât din interior, cu țepe la nivel înalt primite de români prin intermediul clasei politice.

Pentru banii europeni, la care și noi am cotizat, au pus condiții foarte grele pentru români și atunci când ei au fost obținuți i-au fugărit pe beneficiari cu procuratura de parcă românii ar fi cei din urmă criminali. Ungaria spre exemplu nu a cercetat nici o companie maghiară pentru fraudă din bani europeni în timp ce procurorii din România au blocat majoritatea proiectelor din prea mult elan.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Daniel-Gheorghe Rusu – deputat AUR și Anca Topîrcean – președintele organizaței de femei Alba AUR: „Trebuie să ne mobilizăm și să luptăm pentru demnitatea noastră”

Daniel-Gheorghe Rusu – deputat AUR și Anca Topîrcean – președintele organizaței de femei Alba AUR: „Trebuie să ne mobilizăm și să luptăm pentru demnitatea noastră”

Daniel-Gheorghe Rusu, deputat AUR și Anca Topîrcean, președintele organizației de femei Alba al Alianței pentru Unirea Românilor au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 6 Aprilie pentru a discuta despre protestele oamenilor din ultima periodă din România și modul guvernului de a face propagandă prin presa plătită cu 50 de milioane […]

Apocalipsa după Arafat și Cîțu

Apocalipsa după Arafat și Cîțu

Aşteptăm cu toţii nişte lămuriri cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor şi, mai ales, aşteptăm demisiile lui Arafat, Voiculescu şi Gheorghiţă ca o recunoaştere a propriei incompetenţe, iar dacă ei sunt incapabili să îşi recunoască incompetenţa, căci aşa cum spunea un gânditor, ca să-ţi dai seama că eşti prost, trebuie să […]