Cum să faci dreptate – CURIERUL ROMÂNESC

Cum să faci dreptate – CURIERUL ROMÂNESC

Cum să faci dreptate – CURIERUL ROMÂNESC

Este un clișeu adus la nivel de propagandă electorală, clișeu care implică multe responsabilități din partea celui care îl emite. Vedem ce vorbe mari sunt uzitate de competitorii electorali din patru în patru ani, dar implementarea acestor promisiuni presupune eforturi legislative și executive la care guvernanții nu mai sunt dispuși ulterior, pentru a nu pierde capital. Nu cel electoral, ci doar cel care se scurge în buzunarele lor de la diverși afaceriști veroși, interesați de o funcționare defectuoasă a statului român, ceea ce le permite să facă diverse matrapazlâcuri. Ca urmare, lozinca privind dreptatea rămâne doar o lozincă, pentru că nu au existat până acum politicieni români dispuși să renunțe la privilegii și ciubucuri pentru a mișca lucrurile spre bine în România. Apariția unei mișcări atipice, formată din oameni hotărâți să taie privilegiile și să redea românilor ceea ce li s-a luat, anume speranța în dreptate și chiar însăși dreptatea, a cauzat mari tulburări pe scena politică dâmbovițeană în această lună de iarnă. Teama de pierdere a privilegiilor, teama de a rămâne în afara cercului potentaților zilei și îngrijorarea că s-ar scoate la iveală toate ilegalitățile puse la cale și săvârșite de ei și de acoliții lor îi face să reacționeze cu sălbăticie, astfel încât tocmesc orice mercenar media pentru a linșa membrii AUR și pentru a prezenta într-o lumină cât mai proastă orice are legătură cu acest partid. Nu mai există antagonicele PSD, PNL, USR, există doar dușmanul comun, AUR, cel care atentează la „democrația” lor. Este logic să se întâmple asta, căci miliardele dispărute din bugetul statului și apărute ca prin farmec în conturile potentaților trebuiesc protejate cu orice preț. Iar acest preț se plătește prin nepăsarea românilor sau prin acceptarea fraudei de către naivii utili, cei care cred orice gulgută lansată de fabricile de dezinformare ale trusturilor media rău-intenționate.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Hariss Nicorescu – inginer: „Numirea persoanelor politice în vârful Transelectrica pune în pericol sectorul energetic”

Hariss Nicorescu – inginer: „Numirea persoanelor politice în vârful Transelectrica pune în pericol sectorul energetic”

Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR și domnul Hariss Nicorescu, doctor inginer în domeniul energetic au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 13 Aprilie pentru a discuta despre mafia politică din sistemul energetic național. Urmăriți emisiunea integral pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/4SzWvo6iSU/ Întrebat cum s-a ajuns în situația actuală privind sectorul […]

Alexandru Săraru – despre Spitalele Foișor și Victor Babeș: „Se confirmă încă o dată că sistemul medical este la pământ”

Alexandru Săraru – despre Spitalele Foișor și Victor Babeș: „Se confirmă încă o dată că sistemul medical este la pământ”

Alexandru Săraru, analist politic si Bogdan Crefelean, coordonator AUR Ilfov, au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 12 Aprilie pentru a discuta despre cum au fost evacuați pacienții de la spitalul Foișor din capitală, neînțelegerile din coaliția de guvernare și demolarea spațiilor comerciale de la metrou în miez de noapte. Urmăriți […]