Cum s-a distrus sistemul medical sub conducerea lui Arafat

Cum s-a distrus sistemul medical sub conducerea lui Arafat

”Va fi o perioadă dificilă!”. Semnal de alarma tras de Raed Arafat cu privirea la inceperea noului an scolar | Stirea de Iasi

Raed Arafat a avut grijă să își creeze o imagine publică ireproșabilă, asta deși în termeni real el este cel care a condus MAI și MS în majoritatea perioadei post-decembriste.

Raed Arafat a făcut în așa fel încât cele două ministere să conlucreze. Chiar și funcționarea administrativă se face în aceeași clădire, fiecare cu o altă intrare.

Când a trebuit să calce pe oameni și să găsească vinovați a făcut-o, aici a se vedea Colectiv și Piatra Neamț. Nu sunt singurele cazuri.

În acești 30 de ani instituția Salvarea Română a fost distrusă și un ONG denumire SMURD i-a luat locul. Acest ONG a fost construit de Raed Arafat pe banii publici ai României și pe banii românilor.

Arafat a fost permanent în conducerile celor două ministere, ceilalți nu. Miniștrii puși politic au fost doar cu semnătura.

În acest timp MAI și-a dat mâna cu clanurile interlope iar rata de criminalitate a crescut. Nimeni nu mai are încredere în MAI, care este văzută ca o instituție de represiune.

La MS situația este una catastrofală. Situația din spitale este una dezastruoasă, medicii pleacă și nu din cauza banilor ci a condițiilor.

Excepție fac unele spitale unde se tratează politicienii români, instituțiile din țară sunt surse de infecție și nu de tratare.

Prin sistemul medical se fură sume colosale de bani. Se fac decontări fictive de câteva ori peste cele reale. Acest lucru este știut de toți. Unde ajung acei bani este greu să aflăm.

Și toate acestea cu Arafat la conducere de 30 de ani. Ceea ce se întâmplă acolo ne costă vieți și se pare că incompetența nu se plătește.

Nu luăm în discuție calitatea lui umană ci profesională.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Daniel-Gheorghe Rusu – deputat AUR și Anca Topîrcean – președintele organizaței de femei Alba AUR: „Trebuie să ne mobilizăm și să luptăm pentru demnitatea noastră”

Daniel-Gheorghe Rusu – deputat AUR și Anca Topîrcean – președintele organizaței de femei Alba AUR: „Trebuie să ne mobilizăm și să luptăm pentru demnitatea noastră”

Daniel-Gheorghe Rusu, deputat AUR și Anca Topîrcean, președintele organizației de femei Alba al Alianței pentru Unirea Românilor au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 6 Aprilie pentru a discuta despre protestele oamenilor din ultima periodă din România și modul guvernului de a face propagandă prin presa plătită cu 50 de milioane […]