Cum arată iubita actorului, Augustin Viziru?

Cum arată iubita actorului, Augustin Viziru?

Augustin Viziru și-a întemeiat o familie și are un copil împreună cu iubita lui. Până acum, acesta nu postase nici o fotografie cu aceasta, în schimb declarase că o admira foarte mult. În final, Augustin Viziru a făcut pasul acesta și a postat o poză cu ocazia sărbătorilor alături de femeile cele mai importante din viața lui.

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? Stăpâna!”, a declarat Augustin Viziru.

„Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”. Tânăra este cu 14 ani mai mică decât el, este tot din București și are o relație minunată cu părinții ei: „Ne ajută foarte mult, sunt alături de noi, sunt niște oameni minunați”, a mai povestit actorul.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Augustin Viziru

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Mini-elicopterul Ingenuity al NASA a scris, luni, istorie, efectuând primul zbor al unui dispozitiv motorizat în atmosfera unei alte planete, Marte. Potrivit NASA, mini-elicopterul cu greutatea de 1,8 kilograme şi cu două rotoare a efectuat primul său zbor, timp de 40 de secunde, aşa cum era planificat. Zborul pe Marte reprezintă o adevărată provocare, deoarece aerul de pe […]

De ce zborul lui Ingenuity pe Marte este un moment istoric

De ce zborul lui Ingenuity pe Marte este un moment istoric

Doar trei metri au fost suficienți pentru ca un mic elicopter să facă istorie. Ingenuity a zburat 40 de secunde, dar a fost suficient pentru a fi stabilită o premieră: o mică aeronavă motorizată se ridică de la sol pe o altă planetă. Dincolo de semnificația istorică, zborul acestui aparat de 1,8 kg poate schimba […]