Cum a mazilit un secretar de stat liberal o organizație locală(Suraia) pentru a-și pune soția candidată

Cum a mazilit un secretar de stat liberal o organizație locală(Suraia) pentru a-și pune soția candidată

O întreagă organizația locală a fost mazilită de către liberali pentru ca un secretar de stat de la interne, cu originile în Vrancea, să își poată pune soția pe poziția de candidat la funcția de primar al unei comune din România (Suraia din Vrancea).

Norocel Stroe Pompiliu este un apropiat al ministrului Ion Ștefan și al parlamentarului și candidatului liberal fără șanse la conducerea Consiliului județean Vrancea: Toma Cătălin Dumitru (lumea acuză un blat între Oprișan și Toma, candidat fără șanse, pus formal să candideze împotriva sa).

Marea calitate a lui Norocel Stroe Pompiliu a fost aceea de a purta cu sfințenie diplomatul celor mai mari de prin partidul liberal, motiv pentru care vrâncenii, fără să aibă vreo performanță notabilă la vreun ciclu de alegeri, să îl trimită la București ca să îl slujească pe Vela. Spunem fără vreo performanță notabilă deoarece PNL Vrancea are cele mai slabe performanțe politice din România, județul Vrancea rămânând roșu chiar și în perioada dezastruoasă Liviu Dragnea.

Vela și compania sa de secretari de stat au reușit împreună cu succes să trimită România într-o criză economică profundă și să gestioneze dezastruos criza pandemică închizând zeci de mii de firme, dar aceasta este o altă discuție. Dar farmaciile au rămas deschise și au făcut profituri foarte frumoase, dar e greu să presupunem că ar exista o așa legătură și în mod evident este pură coincidență.

Despre legăturile actualei conduceri a ministerului de interne și lumea interlopă vom discuta într-un articol separat.

Revenim. Deși liberalii din Suraia avuseseră rezultate foarte bune în cadrul alegerilor locale precedente obținând un scor de peste 37%, mult peste media județului, s-au gândit cei care fac jocurile politice de la centru că este timpul să înlăture vechea conducere a organizației locale pentru a lăsa un loc liber pentru soția secretarului de stat proaspăt uns la București.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

BOR critică dur schimbările din noua carte de identitate electronică

BOR critică dur schimbările din noua carte de identitate electronică

Distribuie acest articol! Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a transmis joi, printr-un comunicat de presă, poziția instituției referitoare la noul model al cărții de identitate. BOR susține că noțiunea ”artificială” de ”gen” o înlocuiește ”abuziv” pe cea ”firească de sex” și este vehiculată ”progesiv și progresist” în spațiul public. Bănescu a […]