Cui aparține citatul cu care Mircea Lucescu i-a întâmpinat pe jucătorii lui Dinamo Kiev

Cui aparține citatul cu care Mircea Lucescu i-a întâmpinat pe jucătorii lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a surprins pe multă lume atunci când a anunțat în iulie că este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev, marea rivală a lui Șahtior (grupare unde a făcut istorie în cei 12 ani petrecuți la Donețk). Căpitanul echipei pe care o pregătește a oferit detalii din vestiarul echipei din capitala Ucrainei.

În plus, este lider în campionatul Ucrainei și a dus echipa și în primăvara Europa League (după ce o calificase în faza grupelor din Champions League).

Într-un interviu, căpitanul Serhiy Sydorchuk vorbește despre metodele lui Mircea Lucescu.

Ce spune despre Il Luce

„Mircea Lucescu emană încredere. Iar acest lucru are impact asupra jucătorilor și a echipei, ne-a încărcat cu energie.

Este un antrenor care este de partea fotbaliștilor, nu va spune niciodată ceva rău, ci ne încurajează. Ne simțim protejați cu el” – Serhiy Sydorchuk.

„Nu țipă, dar folosește un anumit ton”

„Mister nu țipă, nu face scandal, dar folosește un anumit ton și simți că ceva îl deranjează. Dar critica lui e constructivă, știe să atingă punctele sensibile, dar nu ca să te umilească sau să te facă să te simți vinovat, ci ca să înveți o lecție și să nu-ți lași echipa la greu.

Când a venit în prima zi, Lucescu l-a citat pe Alex Ferguson: .

Lucescu comunică totul foarte clar, jucătorii au înțeles perfect informațiile. Au venit și rezultatele bune și s-a creat un entuziasm” a explicat Serhiy Sydorchuk, citat de Digisport.

Clasament:

1 Dinamo Kiev 30 puncte / 13 meciuri
2 Șahtior Donețk 29 / 13 meciuri
3 Desna 23 / 13 meciuri
4 Zorya Luhansk 20 / 12 meciuri etc.

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Campioana en-titre a Germaniei şi a Europei, Bayern Munchen, a anunţat oficial că nu se va alătura proiectului Super Ligii, care a generat o adevărată polemică în fotbalul european, scrie dpa citată de Agerpres. ”Membrii şi fanii noştri resping ideea Super Ligii. FC Bayern Munchen doreşte ca toate cluburile să trăiască momente deosebite într-o competiţie […]

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]