CSM București, duel de foc cu CSKA Moscova pentru calificarea în Final Four-ul de la Budapesta

CSM București, duel de foc cu CSKA Moscova pentru calificarea în Final Four-ul de la Budapesta

​Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17:00, formaţia rusă CSKA Moscova, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Prima manșă se joacă la București, returul fiind programat la Moscova, pe 11 aprilie.

Echipa moscovită este debutantă în Liga Campionilor, dar a avut un parcurs chiar mai bun ca bucureștencele, terminând pe locul doi în grupa B, după deținătoarea trofeului, Gyor.

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală după ce le-a eliminat în optimi pe compatrioatele de la SCM Râmnicu Vâlcea (33-24, 21-27). În grupe, fetele antrenate de Adi Vasile au terminat pe locul al treilea.

CSKA, pe de altă parte, a învins cu 27-21 echipa Krim în returul optimilor, după ce Krim câştigase turul cu 25-20.

Cele două formații se înfruntă în premieră în cupele europene. Câștigătoarea dublei manșe va merge la Budapesta, unde se va desfășura Final Four-ul, în perioada 29-30 mai.

De menționat este și că echipa moscovită se va prezenta cu un antrenor nou în bătalia pentru un loc la Turneul F4 al Ligii Campionilor contra lui CSM.

Meciul va fi trasmis live pe Digisport1.

Adi Vasile vrea victoria în prima manșă

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat că este foarte important ca echipa sa să învingă CSKA Moscova în prima manșă a sferturilor, pentru a-și crește șansele de a ajunge la Budapesta.

„Este cea mai importantă săptămână din ultimele două sezoane. Avem ocazia să jucăm acest sfert de finală şi să ajungem în Final Four, este testul nostru. Mă văd în Final Four, m-am vizualizat acolo de la începutul sezonului, am muncit din prima zi pentru asta”, susține tehnicianul bucureștencelor.

„În perioada asta,

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

COVID-19: Aproape 80% dintre persoanele infectate nu știu că poartă virusul

COVID-19: Aproape 80% dintre persoanele infectate nu știu că poartă virusul

Oamenii de știință sugerează că undeva între 25% și până la 80% dintre persoanele bolnave de COVID-19 nu știu că poartă virusul SARS-CoV-2. Acest fenomen permite ca noul coronavirus să se răspândească mai rapid pe cale comunitară. Experții sunt de părere că purtătorii asimptomatici sunt unul dintre motivele cele mai importante pentru care trebuie să […]