„Cobaii umani” . Ce nu s-a spus despre vaccinul Pfizer COVID-19

„Cobaii umani” . Ce nu s-a spus despre vaccinul Pfizer COVID-19

Un text publicat de scriitorul american F. William Engdahl pe blogul leblogalupus.com arată ce se ascunde în spatele vaccinului anti-covid.

Publicăm textul integral:

Bill Gates finanțează și promovează neobosit vaccinuri noi, netestate, care ar trebui să ne protejeze de o moarte „oribilă” provicatăde noul coronavirus și, de asemenea, să ne permită să ne întoarcem la vieți „normale”. Gigantul farmaceutic Pfizer tocmai a anunțat ceea ce pretinde a fi rezultate spectaculoase din primele teste umane. Ei folosesc o tehnologie experimentală cunoscută sub numele de editarea genelor, mai precis editarea genei mARN, o tehnică care nu a fost folosită până acum în vaccinuri. Înainte de a ne grăbi să luăm vaccinul în speranța unei imunități, ar trebui să știm mai multe despre această nouă tehnologie experimentală și despre lipsa de precizie a acesteia.

Lumea financiară a intrat in vrie, la 9 noiembrie, când gigantul farmaceutic Pfizer și partenerul său german BioNTech au anunțat într-un comunicat de presă că au dezvoltat un vaccin pentru Covid19 care era „90%” eficient.

Controversatul șef al NIAID, Tony Fauci, a salutat imediat vestea. UE a anunțat că a achiziționat 300 de milioane de doze din acest nou vaccin deosebit de scump. Iar pe piețele financiare, pandemia este o istorie veche.

Evenimente suspecte

Cu toate acestea, se pare că Albert Bourla, CEO al Pfizer, nu este convins de propriile sale afirmații. În ziua în care compania sa a lansat comunicatul de presă privind testarea vaccinului propus, a vândut 62% din actiunile Pfizer, realizând profituri de milioane. El a plasat comanda de vânzare sub o opțiune specială în august, astfel încât să nu pară a fi o „vânzare din interior”. În plus, el l-a programat să iasăpe piață chiar după alegerile din Statele Unite și când mass-media l-a declarat ilegal pe Joe Biden drept președinte ales. Se pare că Bourla a provocat un conflict de interese destul de evident în alegerea celui mai bun moment pentru emiterea comunicatului său de presă în acea zi.

Bourla a mințit cînd a negat că compania sa a primit finanțare din partea administrației Trump pentru a dezvolta vaccinul. Pe lângă acțiunile suspecte ale Pfizer, compania a informat mai întâi echipa lui Joe Biden, și nu agențiile guvernamentale relevante din SUA. Dar acest lucru este departe de a fi singurul lucru îngrijorător legat de anunțul  Pfizer.

Partenerul german

Pfizer, renumit pentru Viagra și alte medicamente, a făcut echipă cu o mică companie din Mainz, Germania, BioNTech, care a dezvoltat tehnica ARNm radical utilizată pentru a produce noul vaccin împotriva coronavirusului. BioNTech a fost fondată abia în 2008. BioNTech a semnat un acord cu Fundația Bill & Melinda Gates în septembrie 2019, chiar înainte de anunțarea în Wuhan a noului coronavirus și chiar înainte ca BioNTech să își facă intrarea la bursă. Acordul prevedea cooperarea în dezvoltarea de noi tehnici de ARNm pentru tratamentul cancerului și HIV. În mod ciudat, acest comunicat de presă, „Fundația Gates vede potențialul BioNTech de a „reduce dramatic HIV și TBC la nivel global”,de pe 5 septembrie 2019,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

Guvernatorul statului american Virginia, Ralph Northam, a ordonat duminică declanşarea unei anchete după difuzarea de imagini în care se putea vedea cum doi poliţişti îşi îndreaptă armele asupra unui militar de culoare şi îl stropesc pe faţă cu spray paralizant, informează luni AFP, citată de Agerpres. Imaginile îl arată pe locotenentul Caron Nazario, afro- şi […]

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Marți, 13 aprilie, reprezentanții partidelor parlamentare, cu excepția AUR, au votat negativ proiectul de lege pentru modificarea Legii 334/2006 privind finanțarea partidelor politice, susținut în Comisie de senatorul AUR Mircea Dăneasă. Aceste partide s-au coalizat pentru a-și păstra veniturile și privilegiile fără întreprindă ceva pentru bunăstarea poporiului. Inițiativa AUR avea drept obiectiv eliminarea subvențiilor alocate partidelor […]