Clujenii de la Electroglobal vor trece la digitalizarea producției

Clujenii de la Electroglobal vor trece la digitalizarea producției

Furnizorul de soluţii şi echipamente electrice din Cluj va aloca 1 milion de euro în echipamente destinate fabricării de tablouri electrice şi în pachete software care vor asigura digitalizarea operaţiunilor.

Electroglobal Cluj este o societate controlată de Radu Ciorba, în asociere cu Csaba Maksay, și este furnizor pentru sistemele de automatizări industriale, acţionări electrice şi sisteme de iluminat, conform ZF.

„Strategia pentru 2021 este pe două direcţii – optimizarea proceselor interne prin digitalizare şi creşterea paletei de servicii tehnice pe care le oferim. Un accent deosebit se va pune şi pe menţinerea actualizată a vânzărilor. Un procent însemnat din efortul investiţional se va aloca dezvoltării profesionale a angajaţilor existenţi şi a viitorilor angajaţi Electroglobal”, a declarat directorul general, Radu Ciorba.

Acesta s-a arătat însă nemulțumit de activitatea din sectorul bugetar. “Aşteptăm să fie stopată răsplătirea generoasă a nemuncii şi ineficienţei structurilor birocratice. Ele sunt în momentul de faţă cancerul României, care demotivează întreg antreprenoriatul şi personalul din mediul privat”, a spus oficialul Electroglobal.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare