Claudiu Târziu despre campania cu iz totalitar de anihilare a AUR: Propagandiștii care ne atacă, atacă poporul român

Claudiu Târziu despre campania cu iz totalitar de anihilare a AUR: Propagandiștii care ne atacă, atacă poporul român

În cea mai recentă declarație politică a sa, senatorul și copreședintele AUR Claudiu Târziu denunță campania „atent regizată”, care se derulează în aceste zile, „de discreditare și izolare a partidului AUR”, în contextul în care această formațiune politică a demonstrat că reprezintă opoziția „autentică” din Parlamentul României.

Claudiu Târziu afirmă că, din 6 decembrie și până în prezent, coaliția de guvernare a reușit să scindeze societatea, iar propagandiștii nu au prididit să denigreze AUR, folosind „limba de lemn maniheistă și amenințătoare”. Ce uită aceștia este că, atacând AUR, ei atacă poporul român, iar acesta nu mai poate fi „înșelat și manipulat cu intrigi și teme false”.

Redăm integral declarația politică a lui Claudiu Târziu:

„În urmă cu aproape o lună, prim-ministrul Cîțu făcea o afirmație halucinantă, comparând atitudinile publice împotriva măsurilor prin care autoritățile își închipuie că gestionează criza economico-sanitară, cu acțiunile unor „teroriști”. O etichetă delirantă, însă aparținând vocabularului propagandistic, utilizată deloc întâmplător, pentru a atrage înfierarea publică. 

Săptămâna trecută, în contextul acțiunilor de protest împotriva deciziilor inexplicabile ale autorităților, președintele Iohannis a ieșit public, pentru a condamna ceea ce domnia sa vedea „propagarea urii, xenofobiei și antisemitismului”. Nimic, dar absolut nimic, din revendicările sau strigătele de disperare ale românilor care au ieșit în stradă nu are de-a face cu antisemitismul sau xenofobia. Nicio acuză nu este, însă, întâmplătoare. „Pas cu pas”, cei mai înalți demnitari ai statului român pun în aplicare o operațiune de dezinformare, încercând să manipuleze opinia publică, în scopuri evident politice, utilizând mistificări. 

În urmă cu două zile, un consilier „onorific” al prim-ministrului a acordat un interviu unui post de radio, în cadrul căruia a atribuit partidului AUR o serie de etichete infamante și mincinoase. Acest domn, care este și Reprezentant Special al Guvernului României,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]