Cladiu Târziu(AUR pentru București): toate partidele, inclusiv USR, sunt conduse de oameni mediocri impuși de MAFIE și SERVICII

Claudiu Târziu este c0- președinte al Alianței pentru Unirea Românilor a fost și el prezent astăzi la o manifestație desfășurată în Buucurești.

Cladiu Târziu candidează la primăria București unde dorește să reprezinte forțele românești patriotice.

Liderul AUR susține că toate partidele sunt conduse de oameni incompetenți, inclusiv USR, și că acești oameni sunt conduși de servicii și de MAFIE:

” Înainte de a face politică de partid am slujit România prin intermediul ONG-urilor. Am ajuns să acționăm politic deoarece am fost împinși de acești guvernanți care de 30 de ani își bat jos de noi.

Am cerut dreptate și nu ni s-a dat, iar acum trebuie să ne-o facem singuri, dar nu cu forța brațelor ci cu forța românilor și a sufletelor noastre. Ne dorim o întoarcere la un trai normal, nu o dictatură sanitară, nu o bătaie de joc.

Am fost mințiți și furați. Toate partidele ce au fost la putere, inclusiv USR ce și-a pus singur ștampila de partid nou, sunt responsabile de jaful acestei țări și sunt conduse de oameni mediocre împinși în față de mafie și aserviți serviciilor secrete. Cred în București, cred că așa nu se mai poate, de aici ar trebui să înceapă curățenia. Trebuie să plece conducătorii actuali și să lase pe alții să se ocupe de interesul nostru național”.

Articole similare

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

SUA: Militar de culoare, scos din maşină sub ameninţarea armelor şi stropit cu spray paralizant de poliţişti

Guvernatorul statului american Virginia, Ralph Northam, a ordonat duminică declanşarea unei anchete după difuzarea de imagini în care se putea vedea cum doi poliţişti îşi îndreaptă armele asupra unui militar de culoare şi îl stropesc pe faţă cu spray paralizant, informează luni AFP, citată de Agerpres. Imaginile îl arată pe locotenentul Caron Nazario, afro- şi […]

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Proiectul de lege propus de AUR, care punea stop finanțării partidelor politice de la bugetul de stat, a fost respins

Marți, 13 aprilie, reprezentanții partidelor parlamentare, cu excepția AUR, au votat negativ proiectul de lege pentru modificarea Legii 334/2006 privind finanțarea partidelor politice, susținut în Comisie de senatorul AUR Mircea Dăneasă. Aceste partide s-au coalizat pentru a-și păstra veniturile și privilegiile fără întreprindă ceva pentru bunăstarea poporiului. Inițiativa AUR avea drept obiectiv eliminarea subvențiilor alocate partidelor […]