Ciuma neo-marxistă s-a activat după programul de Revelion al TVR, în care Iohannis a fost luat peste picior. Bittman, din nou, inamicul numărul 1 al închinătorilor la covid. Vom avea ”Cântarea României” iohanniste?

Ciuma neo-marxistă s-a activat după programul de Revelion al TVR, în care Iohannis a fost luat peste picior. Bittman, din nou, inamicul numărul 1 al închinătorilor la covid. Vom avea ”Cântarea României” iohanniste?

Cenzura neo-marxistă, mai rea decât cea comunistă. Dacă la Revelioanele Televiziunii Române de dinainte de 89 se strecurau scheciuri umoristice și înțepături la adresa puterii, dovadă fiind toate momentele cu Toma Caragiu – de la ”Toma cu șopîrla” la ”Petrecerea continuă”– în anul de grație 2021, orice ironie sau satiră anti regim devine interzisă. Pandemia a amplificat tendințele autoritare ale dictaturii politico-medicale și neo-marxiste, care nu mai permite în țara lui Bulă nici măcar o glumă la adresa măștilor sau a vaccinurilor. După seara de Revelion de la TVR, în care Dan Bittman și Mugur Mihăescu au făcut bășcălie „pe bani publici” de casele și discursurile anoste ale lui Iohhanis, și de restricțiile absurde impuse în pandemie, s-a dat ordine pe unitate: porniți asaltul asupra TVR. Se pare că pe „bani publici” se permit doar proslăvirea puterii, a plandemiei și bancurile nesărate la adresa bisericii și a credincioșilor. Deși  așa cum se obișnuiește azi, tot ce înseamnă pelerinaj sau închinători la moaște devine „moment umoristic”, iar Mugur Mihăescu nu putea rata ocazia de a introduce un scheci cu asta, nimeni nu s-a ofuscat.

Lăsând la o parte calitatea umoristică a textelor sau banii publici după care jelesc slugile din presa lui Iohannis, comentariile lor au un damf pestilențial de cenzură. Că Iohannis și că pandemie.

Cu titluri de-o șchioapă, presa miluită și slugarnică s-a autosesizat, exact după modelul ”Scânteia” PCR. Mai rău ca-n epoca ceaușistă, s-a dat drumul la articole tip borhot, în care se înfierează cu mânie proletară și venin neo-bolșevic „batjocorirea președintelui”. 

 

Ce i-a deranjat pe lingăii regimului?

„Stiu ca nu aveti chef de mine, dar apar in fata voastra ori de cate ori am un prompter sau niste foi de pe care sa citesc. Fie ca 2016… Suntem deja in 2021? Doamne, cum zboara timpul, mai ieri imi cumparam primele sase case si iata ca acum nu mai locuiesc in ele pentru ca mi-am luat altele”.

Propaganda iohanistă a explodat: „Revelion la TVR, Garcea si Bittman și-au batut joc de președintele Iohannis: „Vorbeste ala de la Cotroceni”.  Și  „Revelionul TVR – o producție sinistră. Conspiraționiștii Garcea și Bittman. Atacuri grobiene la Iohannis”.

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob remarcă și el, într-o postare pe Facebook, cum s-au dezlănțuit haitele securistice.

„Iohannis a înghițit foarte greu miștourile pe seama lui de la revelionul TVR. Dovada e activarea rapidă a slugilor năimite de prin  diverse instituții și a postacilor liberali de pe Facebook. Cuvîntul de ordine e așa-zisul atac la adresa celor care se chinuie să combată pandemia. Atac prin bășcălie, să completăm…Sunt foarte curios care va fi primul idiot care va cere interzicerea difuzării pe Netflix, în numele acelorași principii, a filmului ”Death to 2020”. Că mai mari bășcălii ca acolo la adresa guvernanților de vîrf ai lumii și a pandemiei, mai greu de găsit!!!”

Noul președinte al Comisiei de cultură,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Sarea și oamenii – O istorie care a început acum 8.000 de ani, în România

Sarea și oamenii – O istorie care a început acum 8.000 de ani, în România

Sarea a fost extrem de importantă pentru oamenii de acum mii de ani fiindcă, pe de o parte, este o substanță indispensabilă vieții, iar pe de altă parte, datorită credinței universale privind originea ei divină, a fost „aurul alb” al omenirii. Cele mai vechi dovezi arheologice din lume privind exploatarea sării, de acum 8.000 de […]