„Cheful” dintr-un bar din Sibiu, oprit cu mascații. Petrecăreții deveniseră agresivi verbal

„Cheful” dintr-un bar din Sibiu, oprit cu mascații. Petrecăreții deveniseră agresivi verbal

Trupele Serviciului Acţiuni Speciale au fost chemate pentru a opri petrecerea organizată într-un bar, unde participanţii au devenit agresivi verbal cu primii poliţişti sosiţi la faţa locului.

Totul s-a întâmplat în localitatea Boiţa, judeţul Sibiu, unde mascaţii au fost chemaţi pentru a opri o petrecere într-un bar.

Reprezentanţii Prefecturii Sibiu au transmis, miercuri, că scandalul a avut loc în timpul nopţii de luni spre marţi, într-un bar din localitatea Boiţa, unde, legal, era suspendată temporar activitatea din cauza ratei de infectare mare. Când au ajuns primii poliţişti, în local se aflau aproximativ 10 de persoane, care au devenit agresivi verbal, astfel că au fost chemaţi mascaţii.

Activitatea barului a fost întreruptă de poliţişti, iar toate persoanele prezente au fost legitimate.

Administratorul localului a fost amendat cu 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activităţii acestor instituţii sau operatori economici.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]