Champions League: Chelsea, victorie pe Arena Națională (1-0 vs Atletico Madrid) / Bayern Munchen, cu un pas în sferturi (4-1 vs Lazio)

Champions League: Chelsea, victorie pe Arena Națională (1-0 vs Atletico Madrid) / Bayern Munchen, cu un pas în sferturi (4-1 vs Lazio)

Chelsea Londra a obținut o victorie importantă, marți, pe Arena Națională din București, în fața echipei Atletico Madrid, scor 1-0. În cealaltă partidă a serii, Bayern Munchen s-a impus cu 4-1 pe terenul lui Lazio Roma și este cu un pas în sferturile de finală ale Champions League.

Atletico Madrid vs Chelsea 0-1

Unicul gol al partidei a fost înscris de Olivier Giroud. În minutul 71, francezul l-a învins pe Jan Oblak cu o foarfecă spectaculoasă. Chiar dacă jucătorii lui Atletico au cerut ofsaid, VAR-ul a demonstrat că mingea a ajuns la atacantul lui Chelsea după ce a fost lovită greșit de Hermoso.

Partida a fost mutată în capitala României ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei britanice pe teritoriul Spaniei, unde trebuia să se dispute partida.

— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 23, 2021

Lazio Roma vs Bayern Munchen 1-4

Bavarezii au condus cu 4-0 după golurile înscrise de Robert Lewandowski (‘9), Jamal Musiala (’24 – a devenit cel mai tânăr marcator englez din istoria competiției, la doar 17 ani și 363 de zile), Leroy Sane (’42) și Francesco Acerbi (’47, autogol). Joaquin Correa (’47) a redus din diferență pentru Lazio.

— uD83CuDFC6uD83CuDFC6uD83CuDFC6 FC Bayern uD83CuDFC6uD83CuDFC6uD83CuDFC6 (@FCBayern) February 23, 2021

De știut:

  • Partidele retur vor avea loc pe 17 martie.
  • Tragerea la sorţi a duelurilor din sferturi şi semifinale va avea loc în data de 19 martie.

S-au disputat deja:

16 februarie

Barcelona – PSG 1-4

Leipzig – Liverpool 0-2

17 februarie

Porto – Juventus 2-1

Sevilla – Dortmund 2-3.

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat […]