CFR nu a reușit surpriza cu AS Roma. “Feroviarii” au rezistat doar o repriză în fața italienilor

CFR nu a reușit surpriza cu AS Roma. “Feroviarii” au rezistat doar o repriză în fața italienilor

Trupa lui Dan Petrescu a pierdut din nou în fața romanilor, în grupa A din Europa League, scor 2-0.

Episodul al șaselea dintre “feroviari” și romani a început echilbrat. Formația lui Paulo Fonseca a încercat să își impună jocul, însă clujenii au făcut un pressing incredibil și au blocat majoritatea culoarelor de pase ale italienilor.

Chiar dacă după jumătatea reprizei efortul din primele minute s-a simțit în jocul CFR-ului, elevii lui Dan Petrescu au avut prima ocazie a partidei. Camora a centrat bine în careu, însă Debeljuh a lovit greșit, iar balonul a trecut pe lângă poartă (26).

AS Roma a răspuns prin Borja Maoyral, care a fost scăpat din marcaj de apărarea clujeană, însă Bălgărdean și-a salvat echipa (32). Finalul de repriză le-a aparținut oaspeților, însă după primele 45 de minute, tabela indica 0-0.

Italienii au început în forță actul secund, iar Peres a fost primul care a amenințat poarta lui Bălgrădean, la doar două minute de la reluare (47). Minutul 49 a adus și golul romanilor, după ce Veretout a centrat în careu, iar Debeljuh a deviat în propria poartă.

După ce au încasat golul, “feroviarii” s-au aruncat în ofensivă, însă fără succes. Defensiva Romei a rezistat fără probleme, în timp ce oameni ofensivi ai italienilor încercau să dea lovitura pe contraatac. Forcing-ul clujenilor nu a ținut mult, iar romanii au revenit în ofensivă.

În minutul 66, centralul a dictat penalty pentru AS Roma, după un contact între Bălgrădean și Mkhitaryan. Veretout a executat fără emoții și a dus scorul la 2-0. Peres putea înscrie și el la intrarea în ultimele 10 minute, în timp ce șutul de la distanță al lui Pereira a fost singura ocazie a clujenilor (83).

Astfel, CFR Cluj rămâne cu 4 puncte în Grupa A din Europa League și e obligată să câștige ultimele două partide pentru a ajunge în primăvara europeană.

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Djokovic, Itu (Chipciu ‘51) – Rondon, Păun (Carnat ’71), Pereira – Debeljuh (Vojtus ‘71)

AS Roma: Pau Lopez – Spinazzola (Mkhitaryan ‘64), Cristante, J. Jesus – B. Peres, G. Villar, Diawara (Milanese ‘77), Calafiori – Pellegrini (Veretout ‘46), Mayoral (Dzeko ‘64), Perez (Tripi ‘84)

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde a fost evaluat de o echipă medicală, care a constatat că viața sa nu este în pericol și a autorizat transferul pacientului, la Spitalul Universitar de […]

Ionuț Neagu (AUR):  Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra  sănătății umane și a mediului înconjurător

Ionuț Neagu (AUR): Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra sănătății umane și a mediului înconjurător

În perioada 2021-2024 vor fi adoptate o serie de măsuri care să răspundă eficient nevoilor de creștere a  conectivității, în contextul dezvoltării tehnologiei 5G, după cum arată Programul de guvernare pentru acești patru ani. Având în vedere că în presă au apărut mai multe materiale care atrag atenția opiniei publice asupra impactului negativ al tehnologiilor […]