CFR Cluj, remiză albă cu ȚSKA Sofia. “Feroviarii” încă speră la primăvara europeană

CFR Cluj, remiză albă cu ȚSKA Sofia. “Feroviarii” încă speră la primăvara europeană

Conduși de pe bancă de Marius Bilașco, clujenii au încheiat la egalitate pe teren propriu, 0-0, însă păstrează șanse la o calificare în șaisprezecimile Europa League.

Nici nu a început bine jocul din Gruia că “feroviarii” au avut prima ocazie, însă lovitura de cap trimisă de Pereira a trecut alături (2). Bulgarii au răspuns imediat prin Antov, care a deviat un corner spre poarta gazdelor, însă Camora a salvat de pe linie (5).

Deși jocul a fost unul echilibrat, Debeljuh putea profita de o eroare a lui Geferson, însă șutul său din maringea careului a fost respins de portarul Busatto (12). La finalul primului sfert de oră de joc, clujenii s-au retras și au preferat să încerce o lovitură pe contraatac, în timp ce ȚSKA a preluat inițiativa.

Păun și-a încercat și el norocul de la distanță, însă execuția sa de la distanță a trecut alături (17). Ultimele minute ale primei părți le-au aparținut clujenilor, care au încercat să preseze, însă fără succes, iar după primele 45 de minute, scorul era 0-0.

Oaspeții au început bine actul secund, iar Youga a încercat să îl surprindă pe Bălgrădean cu un șut de la distanță, însă goalkeeper-ul “feroviarilor” a respins. Apoi, jocul s-a desfășurat după același scenariu ca și prima parte. Bulgarii au dominat la capitolul posesie și s-au instalat în jumătatea clujenilor.

Cu toate acestea, ocaziile au fost puține de ambele părți. În urma unei greșeli a lui Păun, Sowe a ajuns într-o poziție favorabilă, a șutat, însă Burcă a reușit să devieze, iar balonul a trecut pe lângă poartă (69). Același atacant al oaspeților a trecut puțin pe lângă deschiderea scorului în minutul 77.

În finalul partidei, clujenii au avansat, însă în minutul 85, Chipciu a fost eliminat după ce a încasat al doilea galben. Chiar dacă în prelungiri oaspeții puteau să obțină cele trei puncte, partida din Gruia s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Chipciu, Djokovic – Rondon, Păun (Carnat ‘75), Pereira (Deac ‘61) – Debeljuh (Vojtus ’85)

ȚSKA Sofia: Busatto – Antov, Mattheij, Zanev – Vion, Youga, Geferson, Carey – Sankhare (Rodrigues ‘77) – Sowe, Yomov (Henrique ‘77)

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Liberalii, care în perioada de opoziție înfierau orice gest cu accente anti-democratice ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au ajuns acum să facă exact la fel ca el. Pe Ludovic Orban îl deranjează întrebările jurnaliștilor și a pus gând rău presei. Orban a ajuns să joace exact rolul lui Liviu Dragnea, adică de președinte al […]