CFR Cluj, remiză albă cu Sepsi. Deac a ratat din nou de la 11 m

CFR Cluj, remiză albă cu Sepsi. Deac a ratat din nou de la 11 m

Trupa din Gruia a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul de pe teren propriu împotriva covăsnenilor.

Campionii au încercat să își impună jocul încă din startul jocului și i-au dominat pe oaspeți. Totuși, ocaziile mari au apărut doar în a doua jumătate a reprizei, după ce în primele minute, “feroviarii” nu s-au apropiat de poarta lui Niczuly. În minutul 34, Butean a centrat bine în careu, însă Deac a trecut puțin pe lângă minge.

Apoi, venezueleanul Rondon a semnat o dublă ocazie. Mai întâi a încercat să îl învingă pe goalkeeper-ul oaspeților cu un cu o execuție spectaculoasă cu călcâiul, balonul a revenit la el, însă același Niczuly l-a blocat. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

Clujenii au început bine și partea a doua a jocului, iar la 11 minute de la reluare, trupa lui Dan Petrescu a beneficiat de un penalty. Ciprian Deac și-a asumat responsabilitatea, însă la fel ca și la partida cu Dinamo Zagreb, mijlocașul campioanei a ratat. Până la final, clujenii au încercat să obțină cele trei puncte și chiar au avut un gol anulat, însă scorul final a fost 0-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Cestor, Burcă, Butean – Itu (Petrila ‘70), Hoban (Bordeianu ‘89), Păun (Djokovic ’70) – Deac, Rondon (Golofca ’89), Costache (Debeljuh ‘46)

Sepsi OSK: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ștefan – Achahbar, Vașvari (Fofana ‘9), Purece, Aganovic – Carnat, Ștefănescu (Nouvier ’46)

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]