CFR Cluj obține trei puncte cu FC Botoșani și se menține în lupta pentru prima poziție în Liga 1

CFR Cluj obține trei puncte cu FC Botoșani și se menține în lupta pentru prima poziție în Liga 1

Trupa condusă de Dan Petrescu a reușit să se impună în jocul din runda a șaptea a campionatului, scor 2-1.

Campioana a încercat sa își impună jocul încă din startul partidei din Gruia și s-a instalat în jumătatea adversă. Presiunea a dat rezultate, iar după un sfert de oră, Camora i-a centrat lui Debeljuh, care a reușit să înscrie din cădere. „Feroviarii” nu au redus din turație și au căutat și cel de-al doilea gol.

La jumătatea reprizei, Djokovic a avut două oportunități, mai întâi a trimis cu capul peste poarta (21), iar apoi șutul său puternic din afara careului a trecut alături.

În ciuda dominației clujenilor, oaspeții au dat lovitura. Fili a profitat de o greșeală a lui Ciobotariu și l-a învins pe Bălgrădean cu un șut sub bară.

Elevii lui Dan Petrescu au răspuns prin Chipciu, însă goalkeeper-ul botoșănenilor a respins. Până la finalul reprizei, cele două formații nu au mai reușit sa își creeze ocazii, iar scorul pauzei a fost 1-1.

Oaspeții au început bine actul secund și au avut o dublă ocazie la trei minute de la reluare. Mai întâi șutul lui Keyta a fost parat de Bălgrădean, balonul a ajuns la Fili, care a reluat pe lângă poartă (48).

Gazdele au preluat din nou inițiativa și au pus presiune pe FC Botoșani. Prima oportunitate a venit după aproape o oră de joc, când Hankic a reținut mingea trimisă cu capul de Debeljuh (57).

Campionii au avut și un gol anulat, la o fază la care centralul a fluierat fault în atac. FC Botoșani a încercat sa dea lovitura pe contraatac, iar în minutul 73, Bălgrădean și-a salvat echipa.

„Feroviarii” au revenit în ofensivă și, în cele din urmă, Vincius i-a adus în avantaj cu un șut superb (76). În ultimele minute de joc, oaspeții au rămas în 10 oameni iar misiunea campioanei a devenit mai ușoară. CFR Cluj s-a impus cu 2-1 și menține aproape de CS U Craiova în lupta pentru prima poziție în Liga 1.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde a fost evaluat de o echipă medicală, care a constatat că viața sa nu este în pericol și a autorizat transferul pacientului, la Spitalul Universitar de […]

Ionuț Neagu (AUR):  Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra  sănătății umane și a mediului înconjurător

Ionuț Neagu (AUR): Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra sănătății umane și a mediului înconjurător

În perioada 2021-2024 vor fi adoptate o serie de măsuri care să răspundă eficient nevoilor de creștere a  conectivității, în contextul dezvoltării tehnologiei 5G, după cum arată Programul de guvernare pentru acești patru ani. Având în vedere că în presă au apărut mai multe materiale care atrag atenția opiniei publice asupra impactului negativ al tehnologiilor […]