CFR Cluj face spectacol cu FC Argeș și egalează din nou liderul FCSB

CFR Cluj face spectacol cu FC Argeș și egalează din nou liderul FCSB

Echipa lui Edi Iordănescu a reușit să se impună cu 5-0 în fața nou-promovatei și se menține aproape de prima clasată.

Campioana a început bine jocul și a dominat încă din start. “Feroviarii” au avut prima ocazie încă din minutul 5, când Costache a lovit bara, după o combinație cu Debeljuh. Clujenii au dominat la capitolul posesie și i-au înghesuit pe oaspeți în propria jumătate. Totuși, primul gol a venit la intrarea în ultimele 10 minute. Maric a favultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty.

Deac a transformat fără emoții și și-a adus echipa în avantaj. La nici două minute, același Maric a comis un henț în suprafața de pedeapsă, iar centralul a indicat din nou punctul cu var. Tot Deac a transformat și a majorat diferență. La ultima fază a reprizei Costache putea înscrie și el de la distanță, însă scorul pauzei a fost 2-0.

Actul secund a început cum nu se poate mai bine pentru CFR Cluj. La trei minute de la reluare, Chipciu a pătruns în careu, a trimis în fața porții, iar ghinionistul Maric a trimis în proprie poartă (48). “Feroviarii” au redus din turație după cel de-al treilea gol, iar piteștenii s-au apropiat de poarta lui Bălgrădean, însă fără să o pună în pericol.

Campionii au revenit în ofensivă, iar cu 20 de minute înainte de final Omrani și Costache au combinat în careu, iar internaționalul de tineret și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Prima oportunitate pentru oaspeți a venit în minutul 73, când Bălgrădean a respins în fața lui Mușat. Patru minute mai târziu, Burcă a reușit un artificiu tehnic în apropierea careului advers, balonul a ajuns la Deac, mijlocașul i-a pasat lui Rondon, care a înscris pentru 5-0, ajutat și de gazonul Din Gruia (77). În ultimele 10 minute, clujenii au continuat să pună presiune și că caute un nou gol, însă scorul final a fost cel stabilit de Rondon, 5-0.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

EnergoBit pregătește proiecte de energie verde de 3.000 MW

EnergoBit pregătește proiecte de energie verde de 3.000 MW

Integratorul clujean de soluții energetice se află în faza de proiectare de capacități de energie regenerabilă de 2.000 MW în sistem fotovoltaic și de 1.000 MW în sistem eolian. Mihaela Coroiu, marketing strategy director al Energobit, a spus, în cadrul unei conferințe Energynomics, că România ar trebui să se orienteze către proiecte mici și mijlocii în […]

Jaf la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova: Circa 1 milion de lei, furați pe studii falsificate

Jaf la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova: Circa 1 milion de lei, furați pe studii falsificate

Procurorii fac vineri dimineaţă trei percheziţii în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, de către o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional, conform Parchetului ICCJ, care precizează că este vizată depunerea la dosarul de angajare a unor […]