Cele trei condiții care reduc riscul de infectare la vot. Arafat: ”Nu e suficient să purtăm mască!”

Cele trei condiții care reduc riscul de infectare la vot. Arafat: ”Nu e suficient să purtăm mască!”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, spune că purtarea măştii nu e suficientă pentru evitarea infectării, în contextul în care sunt raportate cozi şi aglomeraţie la unele secţii de votare.

„Mască, distanţare socială şi dezinfectarea la intrare şi la ieşirea din secţia de vot, sunt cele trei condiţii care ne permit să reducem riscul la minimum”, atrage atenția șeful DSU, Raed Arafat, duminică, într-o intervenție la Antena3.

„Purtarea măștii este una din condiții. Distanțarea trebuie respectată, nu este suficient că se poartă mască. Mască, distanțare socială și dezinfectarea la intrare și la ieșirea din secția de vot sunt cele trei condiții care ne permit să reducem riscul la minimum. Rugămintea către toți care merg la vot este să respecte distanțarea între ei și între ceilalți care așteaptă la rând. Este foarte important acest lucru”, a mai precizat Arafat.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

BOR critică dur schimbările din noua carte de identitate electronică

BOR critică dur schimbările din noua carte de identitate electronică

Distribuie acest articol! Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a transmis joi, printr-un comunicat de presă, poziția instituției referitoare la noul model al cărții de identitate. BOR susține că noțiunea ”artificială” de ”gen” o înlocuiește ”abuziv” pe cea ”firească de sex” și este vehiculată ”progesiv și progresist” în spațiul public. Bănescu a […]