Cea mai mare parte a românilor din diaspora s-ar întoarce acasă dacă țara le-ar oferi siguranță materială și certitudinea viitorului – Cristina Butura (AUR)

Cristina Butura este membru AUR încă de la înființarea partidului și s-a implicat în dezvoltarea filialei AUR UK

„Nu am făcut parte din niciun partid politic până să devin membru AUR pentru că nu m-am simțit reprezentată de valorile prezentate de celelalte partide”

„Am hotărât să candidez la alegerile Parlamentare după ce am observat că românii din diaspora nu sunt reprezentați cu adevărat”

„Împreună cu românii de aici , din UK, am identificat principalele probleme . Avem soluții pentru toatea acestea”

„Experiența pandemiei într-o țară străină m-a făcut să reconsider totul și să iau în calcul reîntoarcerea acasă. În situația mea se află sute de mii de români. Dacă ar avea locuri de muncă , ar lua în calcul reîntoarcerea acasă”

„Cea mai mare parte a românilor din diaspora s-ar întoarce acasă dacă țara le-ar oferi siguranță materială și certitudinea viitorului ca în alte țări. Un model ar putea fi chiar exemplul britanic, unde activez momentan.”

„AUR are cel mai concret și îndrăzneț proiect”

Articole similare

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Moment istoric: Un mini-elicopter al NASA a zburat pe Marte (VIDEO)

Mini-elicopterul Ingenuity al NASA a scris, luni, istorie, efectuând primul zbor al unui dispozitiv motorizat în atmosfera unei alte planete, Marte. Potrivit NASA, mini-elicopterul cu greutatea de 1,8 kilograme şi cu două rotoare a efectuat primul său zbor, timp de 40 de secunde, aşa cum era planificat. Zborul pe Marte reprezintă o adevărată provocare, deoarece aerul de pe […]