Ce spune Ministrul Sănătății, despre incidentul de la Marius Nasta

Ce spune Ministrul Sănătății, despre incidentul de la Marius Nasta

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, infirmă informațiile inițiale, conform cărora în secția ATI de la spitalul Marius Nasta, unde a fost semnalat un incendiu, ar fi fost pacienși intubați.

Voiculescu a spus că pacienții sunt transferați în secțiile centrale ale spitalului, unde sunt destule locuri libere: „Sunt pacienți care nu au avut nevoie de intubare, dar oamenii sunt speriați”, a spus ministrul la Digi24.

„Repet, nu există victime, toată lumea este în siguranţă. Toţi pacienţii care erau înăuntru erau neintubaţi. A început deja transferul în secţiile spitalului (…). Sunt locuri suficiente, nimeni nu a fost rănit (…). Înţeleg că lucrurile sunt din nou funcţionale. Nu a existat foc. Pacienţii sunt transferaţi”, a declarat Vlad Vociulescu la Antena 3.

Conform informațiilor transmise de Ministerul Sănătății după alerta de incendiu, în interiorul unității mobile erau 7 pacienți, dintre care 5 intubati.

“În urmă cu scurt timp a fost anunțat faptul că se degajă fum de la un ventilator exterior al unității mobile AȚI de la Spitalul Marius Nasta. În interiorul unității mobile sunt 7 pacienți (5 dintre aceștia fiind intubati), care nu au fost răniți. Intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD. În acest moment nu se mai observă degajare de fum și se fac verificări pentru identificarea focarului. Preventiv, cei 7 pacienți vor fi relocați în cadrul altor secții din spital”, se arăta în comunicatul MS.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

O femeie în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs reînnoit care, potrivit organizatorilor, are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor şi este mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, relatează duminică Reuters, informează Agerpres, citate […]

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Polițiștii Serviciului Rutier au făcut mai multe acțiuni în perioada 26-28 februarie. Peste 60 de permise de conducere au fost reținute și circa 450 de sancțiuni au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate în județul Cluj. Din totalul sancțiunilor contravenționale, 153 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în cadrul acțiunii, […]