Ce planuri are fostul concurent „Masterchef” pentru Primăria Cluj-Napoca: „Meseria mea e de bucătar, iar ocupația de antreprenor. Este o diferență”

Ce planuri are fostul concurent „Masterchef” pentru Primăria Cluj-Napoca: „Meseria mea e de bucătar, iar ocupația de antreprenor. Este o diferență”

Paul Siserman, candidatul ALDE pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, și-a prezentat câteva dintre planurile pe care le are pentru clujeni.

Fostul concurent de la „Masterchef” își dorește ca toți cetățenii să se implice în viața politică deoarece acest lucru nu se întâmplă, iar rezultatele se văd.

„Am ales ALDE pentru că a fost singurul partid care mi-a acceptat condițiile. Eu fac politică dintotdeauna, pentru că oricare dintre cetățenii României ar trebui să se implice. Că au făcut mai mult sau mai puțin este treaba lor, dar se vede rezultatul.

În acest oraș numit de 5 stele sunt multe lipsuri. Aș dori în primul rând să fac cartiere de 5 stele și să dau independență primăriilor de cartier, care în ziua de azi sunt simple ghișee de colectare a taxelor”, a declarat candidatul ALDE la Primăria Cluj-Napoca, Paul Siserman.

El a menționat și „disperata” lipsă a școlilor și a grădinițelor din Cluj-Napoca.

„Am ales să deschid ochii oamenilor prin candidatura mea. Despre Pata Rât, odată la 4 ani toată lumea le promite marea cu sarea. Nimeni nu se gândește să le facă buletine acelor oameni, să fie luați în seamă, să fie un dispensar real care să aibă grijă de ei”, a afirmat Siserman.

Acesta a mai vorbit despre turismul din municipiul Cluj-Napoca, despăre care spune că e valorificat insuficient și se bazează „doar pe 2-3 festivaluri”.

„Am destule proiecte, care chiar sunt viabile. Să nu mai mergem în continuare pe ideea și sintagma: afară e frumos gardul, înăuntru leopardul. M-am tot uitat în propunerile contracandidaților mei și nu am văzut la niciunul dintre ei o propunere despre aeroport sau despre autogară, care nu este nici măcar de sat, dacă pot să spun așa.

Am tot fost întrebat ce caut eu, ca bucătar, la primărie. Este o diferență între ocupație, meserie și funcție. Eu sunt mândru de meseria mea. Prin asta am realizat tot ce am în viață, iar ocupația este de antreprenor”, a explicat candidatul ALDE la Primăria Cluj-Napoca, Paul Siserman.

El a mai precizat că în ultimii ani de antreprenoriat a reușit ca una dintre firmele sale să fie pe locul doi în județul Cluj la profitabilitate.

„Asta mă poate defini ca un bun manager. Clujul poate fi comparat cu o activitate comercială, iar dacă cineva mai întreabă de ce am ales asta,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]