Ce declarație de dragoste i-a făcut Ilinca Vandici soțului ei?

Ce declarație de dragoste i-a făcut Ilinca Vandici soțului ei?

Ilinca Vandici i-a făcut o declarație de dragoste de ziua soțului ei. Vedeta a povestit cum a început relația dintre cei doi.

De ziua soțului ei vedeta i-a făcut o declarație plină de dragoste: La mulți ani, iubitul meu, soțul meu, partenerul meu, prietenul meu!!! ❤️❤️❤️🎉🎉🎉 Îți mulțumesc pentru tot ce îmi oferi in fiecare zi și îți promit sa scriem împreuna cea mai frumoasa poveste! ❤️❤️ Te iubesc! ❤️❤️❤️ @andrei_neacsu1”, este mesajul transmis de Ilinca Vandici de ziua de naștere a partenerului ei de viață.

”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, a declarat Ilinca Vandici.

”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a comentat vedeta.

Sursă text: prosport.ro

Sursă foto: prosport.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

VIDEO: Cum arată urșii pe care dorește ministrul Mediului să îi ucidă

VIDEO: Cum arată urșii pe care dorește ministrul Mediului să îi ucidă

Sinistrul Mediului, Tanczos Barna, a propus masacrarea unui număr mare de urși carpatini pentru că ar deranja drujbele colegilor săi de la UDMR. Locul urșilor carpatini este în rezervație, în habitatul lor natural nu în goana puștilor UDMR. Am încercat să-i filmăm discret, dar nu prea ne-a ieșit Doi urși foarte simpatici au descoperit camera […]