Caz de COVID la primăria Gherla. Angajații au fost trimiși acasă

Caz de COVID la primăria Gherla. Angajații au fost trimiși acasă

Un funcționar din cadrul primăriei municipiului Gherla a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în cursul zilei de marți.

Persoana respectivă s-a prezentat cu temperatură peste normal la medicul de familie, iar în urma testării efectuate la spitalul din Gherla, rezultatul a ieșit pozitiv.

Persoana respectivă este asimptomatică, se simte bine și va petrece următoarele 14 zile în autoizolare la domiciliu.

La nivelul primăriei s-au luat măsuri de la prima oră a dimineții. S-a acționat cu nebulizatorul în birourile unde angajatul desfășura activitate. De la ora 12, toți angajații au fost trimiși acasă și s-a dezinfectat întreaga clădire, la fel și la Poliția Locală și Centrul Turistic.

Începând de miercuri, activitatea la primărie se va relua în mod normal, a declarat Petru Mihuț, șeful Comitelului Local Pentru Situați de Urgență, potrivit gherlainfo.ro.

29 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în județul Cluj, aproape dublu față de luni, când au fost raportate 16 noi infectări.

În acest moment în spitalele dedicate COVID-19 din Cluj-Napoca sunt internați 256 de pacienți, din care 215 din județul Cluj.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]